Keystone logo
Ferrari Fashion School

Ferrari Fashion School

Ferrari Fashion School

IntroduktionKom og se, hvordan din fremtid i modeverdenen bliver! Deltag i Ferrari Fashion School og skab din faglige fremtid hos os. Vælg det “skræddersyede” kursus for dig og sæt dit talent og kreativitet på prøve. Ferrari Fashion School er et modeakademi, der smeder de nye hovedpersoner i mode gennem en højt specialiseret uddannelse, der giver "viden" og "know-how" til sine studerende. Ferrari Fashion School er et modeakademi, hvor passion er den konstante kilde til energi og inspiration for unge mennesker fra hele verden for at blive fremtidens bedste fagfolk. Ferrari Fashion School holder partnerskabsforbindelser med mange virksomheder i modeverdenen og med de studerende, både nuværende og dimittender, for at tilbyde dem job-, udviklings- og vækstmuligheder i alle faser af deres karriere. Deltagelse i denne modeskole betyder, at du vil være en del af en uddannelsesvej på højt niveau og tilhøre en unik gruppe af anerkendte og værdsatte fagfolk.

Tag et kig på vores websted for at få oplysninger om professionelle kurser og mestre: Stylist, modeillustration, designer, skrædderarbejde, modefotografering, cad designer, 2D og 3D kunstner og mange andre! I Milano, en by, der altid har været kendt som modehovedstaden, ikonet for Style and Design of Excellence, har Ferrari Fashion School sit nye hovedkvarter i Via Savona 97, i hjertet af det nye modeområde i byen, der i øjeblikket er vært for de fleste vigtige internationale modehuse og showrooms, blandt dem Armani, Canali, Fendi, Diesel, Elisabetta Franchi og mange andre. Det er bare her, få skridt væk fra disse vigtige realiteter, hvor Ferrari Fashion School udfører sit arbejde, hvor de definerer nye stilarter og tendenser, og det er også en scene for de største internationale begivenheder i forbindelse med mode.

Ikke bare en skole, men en egentlig "modevirksomhed", der smeder de fremtidige fagfolk i modeverdenen.

Modeverdenen er i konstant udvikling og forandring, og den leder altid efter unge, der i løbet af deres uddannelsesforløb har opnået ikke kun tekniske færdigheder og teknikker på højt niveau, men også en tilgang og en arbejdsmetode, der er tættere på arbejdsverdenen og virksomheder.

Læringshastigheden og kvaliteten af vores kurser garanteres af mange faktorer:

  • Individuelle dispositionskurser: Læreren følger individuelt hver elev ved fuldt ud at respektere hans/hendes kreativitet og personlige smag.
  • Tilpassede studieplaner: Afhængigt af elevens vidensniveau er det muligt efter et interview med læreren at oprette en "tilpasset" studieplan.
  • Lærerkort: Udvalgt blandt de bedste fagfolk i branchen, der ønsker at dele deres erfaring og professionalisme ved at give vores studerende "viden" og "knowhow".
  • Periodiske tests og eksamener : At evaluere elevens forbedringer og straks handle i tilfælde af problemer eller efterslæb i forbindelse med studieplanen.
  • Uddannelsesmateriale: Skærekanter og forsynet med komplet og konstant opdateret indhold efter de nyeste internationale tendenser og metoder.
  • Teamwork: At udvikle gode relationsevner og tilbyde interessante muligheder for at håndtere branchens faglige figurer.
  • Klasselokaler: Klasselokalerne er udstyret med moderne og professionelle værktøjer, som giver eleverne mulighed for at gøre brug af det samme udstyr, de vil finde i arbejdslivet i fremtiden.
  • Mulighed for at deltage i workshops, seminarer og konkurrencer: Alle vores studerende har mulighed for at få adgang til dybdegående analyse eller specialiseringer og arbejde i tæt kontakt med professionelle mennesker i branchen.

Lærebøger og undervisningsmateriale

Det undervisningsmateriale, der består af lærebøger, skabeloner og firkanter, leveres gratis til vores studerende. Indholdet er komplet og altid ajourført ved at følge de nyeste internationale tendenser og metoder.
Desuden giver vi alle vores elever mulighed for at få adgang til skolens bibliotek, hvor de kan konsultere bøger og materialer for at udvikle flere projekter i løbet af året.

Ferrari Fashion Lab

Klasselokaler er udstyret med komplet og konstant banebrydende udstyr, som er helt tilgængeligt for vores studerende og giver dem mulighed for at gøre brug af værktøjer og materialer, de vil finde igen i arbejdslivet. Ikke rigtigt typiske "klasseværelser", men et multifunktionelt miljø : fra Style Office , hvor stylister og designere udvikler deres kollektioner og giver luft til deres kreativitet, der interagerer med Modeling and Tailoring Lab , hvor design og produktion af hele kollektioner finder sted. En skole, der er opfattet som en egentlig modevirksomhed , hvor du kan arbejde i et team og direkte sammenligne dig selv med de mange professionelle figurer, og det er muligt at planlægge og udvikle et ægte mærkes identitet ved at følge hele design- og produktionscyklussen i en kollektion , fra undfangelsen til det endelige produkt .

Begivenheder og landingsshows

Milan har altid været kendt som den ubestridte modehovedstad og har en kalender fuld af begivenheder relateret til modesystemets verden, der foregår hele året rundt. Ferrari Fashion School er et modeakademi, der giver sine studerende mulighed for at deltage i arrangementer og shows under Milan Fashion Week og besøge udstillinger og museer samt de vigtigste modebranche messer i det internationale overblik.

Workshops og seminarer

I løbet af året har vores studerende mulighed for at deltage i workshops og seminarer om emner relateret til modeverdenen, design og skræddersyning, og møde professionelle mennesker i branchen samt at være en del af arrangementer, udstillinger og landingsbaner.

Placeringer

Placeringer
  • Via Savona 97, 20144, Milan

Spørgsmål