Bachelor Ferrieres
Ferrières
Nøgleinformation
Campus placering
Ferrières-en-Brie, Frankrig
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, French
Studieformat
På campus
Varighed
3 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 1.000 / per year
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2024
Introduktion
Ferrieres forberedende kursus giver et to-årigt fælles kerneprogram inden for alle områder af gæstfrihed (semester 1, 2, 3, 4). Det giver eleverne mulighed for at udvikle sig til operationelt effektive individer, der er i stand til at omsætte de grundlag, teknikker og adfærd, der er forbundet med luksus-, mad- og drikkevareindustrien, i praksis.
Objektiv
- 1. år af Ferrieres Preparatory Cycle
- Tilegn dig de operationelle grundprincipper, bløde færdigheder, og opbyg hurtigt kapaciteten til at implementere standardteknikker og adfærd, der er fælles for luksusvirksomheder.
- 2. år af Ferrieres Forberedelseskursus
- Opbyg elevernes autonomi og deres tilpasningsevne til enhver multikulturel kontekst.
Varigheden af Ferrieres Bachelor er 3 år. Den er designet til studerende, der vælger at gøre sig klar til arbejdspladsen med det samme.
Semester 5 og 6 udvider elevernes praktiske færdigheder og giver dem mulighed for at præstere bedre i operationelle stillinger og varetage flere opgaver inden for et team.
- 3. år af Ferrieres Bachelor
- Valget af hovedfag og indtræden i erhvervslivet.
Pædagogisk metode
Ferrieres engagerer sig med hver elev gennem en positiv læringstilgang og en filosofi, der lægger lige så meget vægt på stringens, som den gør på mindfulness.
Ferrieres er ikke kun en skole: det er et unikt uddannelsesfællesskab, der involverer lærere, iværksættere, videnskabsmænd, fagfolk og trænere.
Ferrieres fokuserer på følelser, engagement, relationer, målrettethed, ydeevne og vitalitet og tilbyder et unikt økosystem, der gør det muligt for studerende at udvikle deres bløde færdigheder gennem hele deres studieforløb.
Ferrieres vejleder, uddanner, initierer, driver fremad og instruerer hver elev, så hver enkelt af dem kan bevæge deres succes i den rigtige retning, ved at bygge på deres egen vej, på de foredrag og workshops, der tilbydes, og på kursernes udvikling.
Akkrediteret niveau 6 i det franske nationale register over professionel certificering – RNCP
Program
1. år af Ferrieres Preparatory Cycle
- Mad & drikke modul
- Hospitality kursus leveret på engelsk
- Virksomheden og dens miljø
- Science of Humanity - Selvbevidsthed
- Kultur & Kommunikation – Sprog
- Program for accelereret professionalisering
2. år af Ferrieres forberedelsescyklus
- Mad- og drikkevarekultur
- Gæstfrihedskultur
- Luksus kultur
- Virksomhedskulturer i den digitale tidsalder
- Kultur & Kommunikation – Sprog
- Program for accelereret professionalisering
- Praktik
År 3
- Human Sciences - "Vi"
- Kultur & Kommunikation – Sprog
- PAP – Programmet for accelereret professionalisering
Fagområder
- Kulinarisk kunst / køkken
- Kulinarisk kunst / wienerbrød
- Sommellerie
- Værelsesinddeling /Husholderske
- Mad og drikke /Maître d'Hôtel
- Front Office/Receptionist
Kursusdetaljer
- At tilegne sig ekspertisen
- Grundlæggende færdigheder
- Kulturelle færdigheder
- Interpersonelle færdigheder
- Professionel ekspertise i topkvalitet
- Projekter – Møder – masterclasses
- Færdighed i discipliner centreret omkring ekspertise
Indlæggelser
Hvis du ønsker at ansøge om bacheloren, inviterer vi dig til at oprette din profil online og uploade følgende dokumenter:
- Dit CV
- Motivations brev
- Kopi af dit ID eller pas
- 11. års udskrift eller optegnelser
- Sprogcertificering (valgfrit)