Keystone logo
Ferrum College

Ferrum College

Ferrum College

Introduktion

Ferrum College blev grundlagt i 1913 og er et privat liberal arts college relateret til United Methodist Church, der tilbyder liberal arts og professionelle programmer såsom erhvervsliv, rekreationsledelse, musikteater, landbrug, miljøvidenskab, læreruddannelse og strafferet. Omgivet af Blue Ridge Mountains, mange søer, floder og statsparker tilbyder Ferrum College en enestående uddannelsesmæssig oplevelse i omgivelser med en rig natur.

På Ferrum College påvirkes hver elevs uddannelse af den naturlige verden. Ferrum har et af de ældste miljøvidenskabelige programmer i landet og tilbyder praktik- og forskningsmuligheder i alle store fag. Boone Honours -programmet fremmer udforskningen af intellektuelle, sociale og etiske spørgsmål. Ferrum College er det eneste private college i Virginia med et akademisk program i landbrugsvidenskab. College's Blue Ridge Institute and Museum er et statisk lager for Virginia Folklore og giver et vigtigt link til historien og kulturen i Blue Ridge -regionen i Appalachia. Ferrum -studerende er kendt for deres engagement i service og fællesskabsaktion, som det kommer til udtryk i kollegiets motto, "Ikke mig selv, men andre".

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • John Wesley Hall 215 Ferrum Mountain Road, 24088, Ferrum

Spørgsmål