Keystone logo
Final International University in Cyprus

Final International University in Cyprus

Final International University in Cyprus

Introduktion

Historie

Final International University (FIU) blev grundlagt i 2015 i Kyrenia-distriktet på Nordcypern som et partnerskab mellem Final Education Institutions, et førende uddannelsesmærke i Tyrkiet og DMG-Akgünler Group, en førende operatør inden for turistsektoren i Nordcypern.

Endelige uddannelsesinstitutioner

Final har leveret uddannelsestjenester i over 40 år. Med sine 415 uddannelsesinstitutioner har det rejst studerende på alle niveauer fra børnehave til gymnasium. Indtil nu har over fire millioner unge opfyldt deres drømme gennem uddannelse ved endelige institutioner. Final beskæftiger 12 tusind lærere og er også en af Tyrkiets mest aktive bog- og magasinudgivere. Med etableringen af Final International University i 2015 gjorde Final sin adgang til den videregående uddannelsessektor.

DMG-Akgünler Group

I mellemtiden startede DMG-Akgünler Group sine aktiviteter i 1978 under navnet Akgünler Tourism. Siden da har det fortsat investeret i indkvartering, transport, turismemarkedsføring og fragtydelser og er blevet en af de største operatører i sektoren. Det har investeret i mange turistvirksomheder, især Acapulco, et af de vigtigste hoteller i Nordcypern. Det er også den førende organisation på øen inden for turorganisation og luft- og søtransport.

Vi tror på, at dette stærke partnerskab mellem Final Education Institutions, Tyrkiets førende uddannelsesmærke og DMG-Akgünler, det fremragende firma i Nordcypern turistsektor, også vil opnå stor succes inden for videregående uddannelse.

Mission

Vores mission er at uddanne vores studerende til at være kreative, fordomsfri og tilpasningsdygtige. Vores programmer udvikler fagekspertise sammen med fremragende kommunikationsevner og teknologisk mestring, der forbereder vores studerende til at blive både stærke holdledere og stærke holdspillere. I vores engagement med samfundet og med vores partnere leverer vi de virkelige oplevelser og praktiske færdigheder, der omdanner akademisk succes til karrieremuligheder.

Vision

FIU sigter mod at skabe et fremragende ry for resultater inden for international forskning og for at afslutte dygtige og kyndige studerende, der vil være eksperter og innovatorer inden for deres valgte karriereområder. FIU vil være global i perspektiver og forpligtet til at levere en strøm af viden og ekspertise til det lokale og internationale samfund.

Hvorfor FIU?

Hos FIU tilbyder vi:

 • Kvalitetsuddannelse til en overkommelig pris.
 • En uddannelse, der er karriere-centreret og færdighedsorienteret fra starten og inkluderer intensiv praktik- og arbejdsforberedelsesprogrammer.
 • Et multikulturelt læringsmiljø skræddersyet til at gøre det muligt for studerende at dele oplevelser og venskaber med medstuderende fra hele verden.
 • Et sikkert, sikkert og gæstfrit miljø til studier i en af de smukkeste dele af det østlige Middelhavsområde.
 • Et studentercentreret miljø med høje standarder for pleje og opmærksomhed og et lavt forhold mellem personale og studerende.
 • Muligheder for at få yderligere internationale kvalifikationer og deltage i udvekslingsprogrammer.

Placeringer

 • Turkish Republic of Northern Cyprus

  Toroslar Caddesi 6, Girne, 99320, Turkish Republic of Northern Cyprus

  Spørgsmål