
Bachelor in
Bachelor i madvidenskab Florida Agricultural and Mechanical University

Stipendier
Introduktion
Fødevarevidenskab berører hver enkelt persons liv for mad er essentiel for livet. Madvidenskabsfolk anvender videnskaber som biologi, kemi, fysik, bioteknologi, mikrobiologi, teknik og matematik på fødevarer for at sikre, at de fødevarer, der spises, er sikre, og faktorer som smag, ernæringsværdi og holdbarhed forbedres.
Fødevarevidenskab er grundlaget for fødevareforarbejdning, som er den største industri i USA, der beskæftiger mere end 2 millioner mennesker og med en tilstedeværelse i hver stat og tilbyder en bred vifte af beskæftigelsesmuligheder. Madvidenskabsmænd finder muligvis beskæftigelse i de mange fødevarer og beslægtede industrier, såvel som i lokale, statslige og føderale statslige agenturer og uddannelses- og forskningsinstitutioner. Kandidater fra FAMU Food Science-programmet er parate til at drage fuld fordel af de mange beskæftigelsesmuligheder, der er tilgængelige på dette område. De er også i stand til at gå videre til kandidatuddannelser inden for fødevarer, landbrug og biovidenskab. De kan også bruge denne grad til at skifte til faglige grader som medicin, tandlæge, jura og veterinærmedicin.
Som en 1890-landgrant-institution har FAMU altid været en del af fødevare- og landbrugsuddannelsen. Fødevarevidenskabsprogrammet ved FAMU fortsætter denne tradition og har placeret sine kandidater i mange af de store fødevarevirksomheder i USA såvel som i kandidatskoler og professionelle skoler. Undersøgelsesplanen for fødevarevidenskabets hovedmål sikrer, at instruerer de studerende i de videnskabelige principper, der styrer teknikker og metoder, der bruges til forberedelse, forarbejdning, sikkerhed, opbevaring, evaluering og anvendelse af fødevarer, men også giver mulighed for valg og fleksibilitet, så den studerende kan forfølge andre områder af akademiske interesser. Alle studerende udsættes for en madoplevelse uden for campus som en del af deres træning.