Keystone logo
Florida Christian University

Florida Christian University

Florida Christian University

Introduktion

Grundlagt den 29. august 1985 havde FCU altid en mission om at yde højere uddannelse på en praktisk og tilgængelig måde til fagfolk og ministre og forberede dem til at udføre deres kald med kristne fonde. Universitetet fremmer globale fjernundervisning fjernundervisning uddannelser via video, uafhængig undersøgelse og online klasser med kvalificeret fakultet og brug af state-of-the-art teknologisk infrastruktur.

Mission

Giver praktisk og tilgængelig videregående uddannelse til fagfolk, lægfolk og ministre, for at forberede dem til at opfylde deres kald, med kristne grundlag.

Vision

At være en global rækkevidde institution, der udstyrer og forbinder fagfolk og lærde til at fremme i livet med formål og betydelige resultater, gennem en transformationspåvirkning baseret på kristne principper.

Hvorfor FCU?

  • Grundlagt i 1985, der er vokset fra et teologisk seminarium til et globalt rækkeviddeuniversitet.
  • Kurser leveres i forskellige formater, der giver mulighed for fleksibel planlægning: online, live-udsendelse og i klasseværelsesindstillinger.
  • Programmerne er tilgængelige på engelsk, spansk og portugisisk.
  • Internationale arrangementer afholdes regelmæssigt i USA og i andre dele af verden, for udveksling af viden og erfaringer.
  • Personligt kommunikationsadfærdskursus inkluderet i alle programmer, med en profilrapport til hver elev.
  • Et netværk af lærere fra forskellige nationaliteter og faglige sammenhænge.
  • Overkommelige priser og tilgængelige betalingsmuligheder.
  • Mulighed for at validere kvalificerede livserfaringer til at regne som et begrænset antal studiepoeng (kun associeret og bachelorgrad).
  • Forpligtet til kristne principper for liv og forretning.
113235_pexels-photo-901964.jpeg

Præsidentens besked

Kære potentielle studerende,

Der er så mange udfordringer i livet, som holder os fra at opnå det, vi ønsker at være. Forestil dig at du har en flod foran dig. På den anden side er et bladagtigt træ med vidunderlig frugt, der venter på dig. Du vil krydse floden for at få den lækre frugt. Men strømmen af det strømende vand gør passagen umulig. Dette er hvad der sker i vores liv: vi ved, hvor vi vil gå, men vi tror, at der er forhindringer, der forhindrer os i at nå vores mål. Forestil dig nu, at du har et reb, som går over vandet og er bundet til træet. Ved hjælp af rebet vil du kunne krydse floden. Alle forhindringer vil blive overvundet. Alle dine bestræbelser nu vil give dig sejr ved at krydse floden dine drømme dine mål.

Gud placerer så mange udfordringer inden for rækkevidde af mulighederne for vores liv. Han giver udfordringerne. Men Han giver også nåde sammen med mulighederne. Han giver os også den vision, der vil hjælpe os med at nå vores mål. Han giver os tovet. Hvis vi er begået af tro, vil visionen hjælpe os med at udnytte de muligheder, som Gud har givet os. Denne vision er det reb, der er bundet til træet, der vil føre os til succes. Gennem din tilmelding i vores universitet begynder du et nyt stadium i dit liv. At opnå graden vil være en udfordring for dig, men Gud vil være sammen med dig og give dig visionen og evnen til at opnå succes. Før du forestiller dig, vil du være en af vores sejrende kandidater. Velkommen til vores universitet. Vi stoler på, at du vil finde alle dine klasser og professorer udfordrende og berigende til dit liv, når du ringer, mens du studerer flittigt.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Placeringer

geopoint
  • 5950 Lakehurst Dr #101, FL 32819, Orlando

Spørgsmål