Keystone logo
Florida College

Florida College

Florida College

Introduktion

Den underliggende filosofi for denne uddannelse udtrykkes af dens grundlæggere i denne erklæring fra vedtægterne: “Formålet med selskabet og den generelle karakter af formålet med dets oprettelse er som følger: At etablere og vedligeholde et kollegium, hvor kunst, videnskab og sprog skal undervises og også give unge mænd og unge kvinder mulighed for at studere Bibelen som Guds åbenbarede vilje for mennesket og som den eneste tilstrækkelige regel for tro og praksis, mens de er uddannet inden for den liberale kunst; . . . ”

Florida College er dedikeret til uddannelse af hele mennesket, hvilket betyder, at studiet er designet til at give de studerende en bred forståelse af den verden, de lever i, kendskab til deres naturlige arv og de kompetencer i at tænke og leve, som er afgørende for at udføre deres ansvar i samfundet.

Forberedelse af unge mænd og kvinder intellektuelt og åndeligt, så de kan tilpasse sig ændringer gennem deres brede generelle viden, evne til at arbejde med andre og evne til at forstå, begrundelse og kommunikation er den grundlæggende funktion af et liberalt kunstskole. Uddannelse til specifikke tekniske job i erhvervslivet er en for specialiseret opgave, som et liberalt kunsthøjskole kan udføre. Derfor skal meget teknisk viden, der kræves, overlades til de industrier, der har brug for det. Grundlæggende kompetencer for erhverv og erhverv og forståelse af menneskelig adfærd er korrekt funktion af universitetsuddannelse.

Placeringer

geopoint
  • North Glen Arven Avenue,119, 33617, Temple Terrace

Spørgsmål