Keystone logo
Fontbonne University - College of Arts and Sciences

Fontbonne University - College of Arts and Sciences

Fontbonne University - College of Arts and Sciences

Introduktion

Fontbonne University tager sit navn fra mor St. John Fontbonne, der i 1808 efter den franske revolution genopbyggede kongregationen af søstrene til St. Joseph (CSJ). Mere end halvandet århundrede før, i 1650, havde søstrene St. Joseph været grundlagt i DePuy, Frankrig. Under den franske revolution blev søstrene tvunget til at vende tilbage til deres hjem, og samfundet blev spredt. Omkring 28 år efter genopbygningen kom seks søstre af St. Joseph til USA i 1836 og etablerede amerikanske rødder i Carondelet, et lille samfund i det sydlige St. Louis, Missouri. Fem år senere, i 1841, åbnede de St. Joseph's Academy for piger.

Søstrene ville i sidste ende oprette et kollegium for at give adgang til højere uddannelse for kvinder - et behov i begyndelsen af det 20. århundrede. Fontbonne Colleges første klasser blev afholdt i 1923 på Carondelet i South St. Louis, og derefter to år senere flyttede skolen til sin nuværende Clayton -campus.

CSJ -arven med styrke og stabilitet stammer fra værdier, der findes i ordenens originaldokumenter og gentages i andre optegnelser gennem de efterfølgende århundreder. Mindst otte værdier kan identificeres gennem denne lange CSJ -historie: kvalitet, respekt, mangfoldighed, fællesskab, retfærdighed, service, tro og katolsk tilstedeværelse.

Det er på traditionen med service og baseret på værdierne i kongregationen St. Joseph, at Fontbonne University blev grundlagt. Hengivenhed til traditionen fortsætter med at flytte Fontbonne fremad i fremtiden.

Placeringer

  • St. Louis

    Wydown Boulevard,6800, 63105, St. Louis

    Spørgsmål