Keystone logo
Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Introduktion

Se nærmere på din fremtid

Fontbonne University's College of Education and Allied Health Professions, der er kendt lokalt, regionalt og nationalt for kvalitetsprogrammer, tilbyder uddannelser og efteruddannelse for at holde dig opdateret med den nyeste forskning, information og uddannelse. Undergraduate og graduate programmer inkluderer kommunikationsforstyrrelser og døveundervisning, uddannelse og specialundervisning samt familie- og forbrugervidenskab.

Hvis du planlægger at blive lærer, specialpædagog, terapeut eller kliniker, vil du opdage, at College of Education og Allied Health Professions tilbyder en omfattende, tværfaglig tilgang til uddannelse i et engagerende, udfordrende og støttende læringsmiljø. Fakultet og studerende arbejder sammen - en kritisk færdighed til effektiv praksis - og studerende har adgang til kritiske kliniske og uddannelsesmæssige praktikmuligheder.

Vores afdeling for døveuddannelse, der blev etableret i 1963, har en lang tradition for at tilbyde avanceret teknologi og læringsressourcer, der kombinerer videnskab med undervisningskunsten for at sikre, at du er godt forberedt, før du går ind i klasseværelset.

Grad og mindre programmer, der tilbydes gennem kollegiet, understreger en blanding af videnskab, forskning og teknologi suppleret med praktisk arbejde for at give en velafrundet uddannelse, der er tilpasset dine behov. Center for lærer- og terapeutuddannelse og The Eardly Family Clinic for Speech, Language and Hearing udvider vores evne til at nå ud til og tjene samfundet og samtidig give vores studerende praktisk erfaring.

Placeringer

  • St. Louis

    Wydown Boulevard,6800, 63105, St. Louis

    Spørgsmål