Keystone logo
Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Introduktion

At nå nye højder med et globalt perspektiv

I nutidens økonomi har din interesse for erhvervslivet en global rækkevidde, hvad enten det kommer med et ønske om at være iværksætter eller gå op på virksomhedens stige. Hos Fontbonne er vi her for at sikre, at du er forberedt på succes, uanset hvilken retning din karrierevej fører. Fontbonne Universitys Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies kan prale af mere end et dusin forskellige gradindstillinger, inklusive bachelor- og kandidatuddannelser sammen med aften- og online-muligheder, der giver studerende muligheder for vækst, læring og succes - alle med en bred verdenssyn.

Vi forstår den indflydelse, som virksomheder har på alle aspekter af det globale samfund, fra St. Louis til Singapore. Derfor opretholder vi et internationalt fokus gennem alle vores forretningsprogrammer og læseplaner. Fra respekterede professorer til arbejdende fagfolk inden for en række forretningsdiscipliner finder du ud af, at vores fakultet vil genkende dit potentiale og skubbe til din succes. Og de ved, at hver studerende lærer på en unik måde, uanset om han eller hun er en traditionel universitetsstuderende eller en voksen elev med omfattende erfaring fra den virkelige verden.

Mission

Din succes i klasseværelset og bestyrelseslokalet er det primære fokus for vores program. Vores fleksible læseplan og højt respekterede, erfarne fakultet giver dig mulighed for at definere denne succes på måder, der understøtter dine karriereudsætninger.

Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies ved Fontbonne University har til opgave at levere akademisk sunde forretningsprogrammer, der er lydhøre over for nuværende og fremtidige forretningsbehov. Kollegiet stræber efter at skabe et støttende miljø, der giver individuel opmærksomhed til en forskellig studerende befolkning.

I overensstemmelse med Fontbonne Universitys livslange læringsmål er vores programmer designet til at sikre, at hver studerende kandidater har evnen til at tænke kritisk, handle etisk og påtage sig ansvar som borgere og ledere. Kollegiet arbejder også for at give de studerende fakta, teorier og praktiske færdigheder, der gør det muligt for dem at have ansvarlige ledelsesmæssige og administrative stillinger inden for almindelig virksomhed, industri og nonprofitorganisationer.

Vision

Visionen for Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies er at blive anerkendt for at uddanne artikulerede, analytiske tænkere, der har til opgave at søge etiske og socialt ansvarlige løsninger til at tjene en dynamisk forretningsverden i nød.

Placeringer

geopoint
  • Wydown Boulevard,6800, 63105, St. Louis

Spørgsmål