Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Gallaudet University

Gallaudet University

Gallaudet University

Introduktion

I 1856 donerede Amos Kendall, en postmestergeneral under to præsidentadministrationer, to hektar af hans ejendom i det nordøstlige Washington, DC for at oprette en skole og et hus for 12 døve og seks blinde studerende. Året efter overbeviste Kendall Kongressen om at indarbejde den nye skole, der blev kaldt Columbia Institution for Instruction of the Deaf and Dumb and Blind. Edward Miner Gallaudet, søn af Thomas Hopkins Gallaudet, grundlægger af den første skole for døve studerende i USA, blev den nye skoles superintendent.

Kongressen bemyndigede institutionen til at tildele college grader i 1864, og præsident Abraham Lincoln underskrev lovforslaget til lov. Gallaudet blev udnævnt til præsident for institutionen, inklusive kollegiet, som det år havde otte studerende tilmeldt. Han formandskede den første begyndelse i juni 1869, da tre unge mænd modtog eksamensbeviser. Deres eksamensbeviser blev underskrevet af præsident Ulysses S. Grant, og i dag underskrives eksamensbeviserne for alle Gallaudet-kandidater af den præsiderende amerikanske præsident.

I 1894 blev navnet på universitetsdelen af institutionen ændret til Gallaudet College til ære for Thomas Hopkins Gallaudet og gennem en kongresakt i 1954 blev hele institutionen kendt som Gallaudet College.

I dag betragtes døve og hørende mennesker Gallaudet som en primær ressource for alle ting der er relateret til døve, herunder uddannelses- og karrieremuligheder; åben kommunikation og visuel læring; døves historie og kultur; Amerikansk tegnsprog; og teknologiens indvirkning på døvesamfundet.

Placeringer

  • Washington

    Florida Avenue Northeast,800, 20002, Washington

    Programmer

    Spørgsmål