
Bachelorgrad i gastronomi
Castellón de la Plana, Spanien
VARIGHED
4 Years
SPROG
Engelsk
TEMPO
Fuldtid
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Anmod om den tidligste startdato
STUDIEAFGIFTER
EUR 13.590 / per year
STUDIEFORMAT
På campus
Introduktion
Bachelorgrad i gastronomi
Bachelorgraden i Gastronomi har til formål at uddanne fagfolk med speciale i kulinariske teknikker, men også kvalificeret til at lede og lede en gastronomisk virksomhed.
Målet med denne bachelorgrad er at uddanne fagfolk, der er specialiseret i kulinariske teknikker, men også kvalificerede til at lede og lede en restaurant overalt i verden.
Det handler ikke kun om at uddanne de mest innovative og avancerede kokke, men også om at garantere den bedste uddannelse i professionel ledelse til gastronomisk og cateringsektoren. Derfor er dette den eneste officielle bachelorgrad, der kombinerer haute cuisine med ledelse og blander de vigtigste ingredienser i mad med teknikkerne til at generere den mest profitable gastronomiske forretning. For i dag er store kokke også et mærke, ikke?
Uden avantgarde-faciliteter kan du ikke studere avantgarde-køkken. Derfor foregår hele den praktiske del af denne uddannelse på Gasma, Gastronomy & Culinary Management Campus.
Gasma ligger kun 5 minutter fra CEU Cardenal Herrera University og faciliteterne anses af mange for at være de bedste til gastronomitræning i hele det sydlige Europa. Faktisk finder specialiseringsprogrammer for fagfolk over hele verden sted på Gasma, og det er ikke ualmindeligt at møde en kok med to eller tre Michelin-stjerner, der underviser i en Masterclass i en hvilken som helst anden uge af kurset.
Galleri
Indlæggelser
Læreplan
Første år: Opbygning af din videnbase
- Det grundlæggende i gastronomi
- Madens historie og sociologi
- Køkkenudstyr og maskiner*
- Forbrugerpsykologi
- Spansk sprog (ekstrafag)
- Grundlæggende om forretningskommunikation
- Produktion og kulinariske processer
- Spansk sprog (ekstrafag)
- Råvarer og produkter i køkkenet
- Markedsøkonomi og samfund
- Introduktion til markedsføring
Andet år: Tilegnelse af specifikke værktøjer og teknikker
- Sprog: Avanceret engelsk
- Konditori- og brødfremstillingsteknikker og -produktion
- Spansk sprog II
- Gastronomisk administration og ledelse
- Fødevarekemi og biokemi (undervist på engelsk)
- Ledelsessystemer i den kulinariske præstation
- Innovation og gastronomiske kreationer
- Middelhavs gastronomi
- Anvendt Mikrobiologi
- Grundlæggende om anvendt ret
- Vin og vinfremstilling
- Regnskab og finansiel analyse
Tredje år: Anvendelse og perfektion af dine færdigheder
- Vine og Vinkælder Management
- Grundlæggende om ernæring og diætetik
- Vanguard kulinariske teknikker
- Forretningsmodeller og IT i Gastronomi
- Omkostningskontrol anvendt til gastronomi
- Eventdesign og protokol
- Turisme og Hotel Management
- Praktik
Fjerde år: Vej til specialisering
Executive Chef. Innovation – Forskning i Gastronomi
- F & U i gastronomi og fødevareindustrien
- Iværksætteri anvendt til gastronomistart-ups
- Fantastiske kokke og retter fra det høje køkken
- Madlavning ved hjælp af specifikke produkter af høj kvalitet
- Effektivitet og processtyring
- Arbejdsplads I
- Praktik II
- Praktik III
- TFG – Afsluttende projekt
Gastronomisk virksomhed. Mad & drikke
- F & U i gastronomi og fødevareindustrien
- Iværksætteri anvendt til gastronomistart-ups
- Brand Strategisk Ledelse
- Fødevare- og drikkevareforsyningsstyring
- Indkøb og identifikation af produktet
- Arbejdsplads I
- Praktik II
- Praktik III
- TFG – Afsluttende projekt
TFG - Afsluttende projekt
Bacheloruddannelsen Projekt (TFG) består af en hukommelse eller en original studie udført af hver elev. TFG integrerer og udvikler den uddannelse og færdigheder, der er erhvervet under bacheloruddannelsen.
Dens formål er at uddanne eleverne i at søge, styre, organisere og fortolke relevante data til domme, der omfatter overvejelser om vigtige spørgsmål af social, videnskabelig, teknologisk eller etisk karakter. Dens gennemførelse letter udviklingen af kritisk tænkning, logisk og kreativ dømmekraft. En lærer vil overvåge TFG, og det er nødvendigt at færdiggøre titlen på bacheloruddannelsen.
Programundervisning
Karrieremuligheder
De mange karrieremuligheder, der er åbne for dem, gør det muligt for kandidater i Gastronomi at udøve deres erhverv i ansvarsområder, såsom:
- Kok
- Direktør for Mad og drikke
- Gastronomi konsulent
- Leder for arrangementer og gastronomiske aktiviteter
- Forsknings- og innovationschef for fødevaresektoren
- Restaurant- og restaurationsvirksomhedsleder
- Fødevarekvalitets- og sikkerhedsansvarlig
- Chef for kulinarisk drift og projekter
Derudover vil vores kandidater kunne anvende deres faglige færdigheder inden for undervisnings- og konsulentsektoren, herunder:
- Kulinariske og gastronomiske ledere, konsulenter eller rådgivere.
- Lærere inden for områder relateret til gastronomi. Der er efterspørgsel og en stærk mulighed for beskæftigelse på grund af den nuværende vækst i centre dedikeret til undervisning inden for gastronomi: mesterklasser, kursusafholdelse, praktikvejledning osv.
- Undervisningsrådgiver i gastronomiske træningscentre; yde støtte til undervisningscentre ved at gribe ind for at løse problemer og overvinde vanskeligheder i gastronomisk uddannelse.