Keystone logo
Gdansk University of Physical Education and Sport

Gdansk University of Physical Education and Sport

Gdansk University of Physical Education and Sport

Introduktion

Hvorfor GUPES?

Gdansk University of Physical Education and Sport er det eneste sportsuniversitet i Pommern, hvor teoretiske og praktiske klasser udføres af både anerkendte videnskabsmænd og højt kvalificerede specialister inden for de områder, der er relevante for individuelle studieretninger, såvel som trænere for olympiske og nationale hold og fremragende atleter.

Det didaktiske tilbud fra Gdansk University of Physical Education and Sport er moderne, bredt og varieret. Som en del af studieretningen kan en studerende vælge en specialisering fra en bred vifte af specialiseringer, der er designet til at imødekomme arbejdsmarkedets behov og supplere med andre specialiseringer, som universitetet tilbyder.

Studenterlivet blomstrer på Gdansk University of Physical Education and Sport , og studerende kan udvikle deres passioner og interesser, blandt andet i forskningsklubber, i Studenter Selvstyrerådet, i ASA GUPES Sports Club eller i "Neptun" Folk Danseensemble.

Gdansk University of Physical Education and Sport er et af de bedste sportsuniversiteter i Central- og Østeuropa i henhold til Shanghai Rankings Global Ranking of Sport Science Schools and Departments, 2020. I Perspektywy magazine-rangeringen for 2019 placerede GUPES en andenplads blandt alle sportsuniversiteter. i Polen; Fysioterapiområdet blev også nummer 2, og feltet Fysisk uddannelse blev anerkendt som det bedste i Polen.

Folkedanseensemblet "Neptun"

Det blev oprettet i 1984 ud fra en kærlighed til dans og hjertets behov. Over 35 år har over 500 musikere, dansere og studerende forladt deres hjerter i Ensemblet. Deltagelse i så stor en virksomhed som at dyrke nationale traditioner gennem involvering i ensemblet var og er motiveret af ønsket om at repræsentere byen Gdańsk, Pommern-regionen og frem for alt Polen i forskellige festivaler, koncerter og møder, der promoverer vores land .

Akademisk Idrætsforening

ASA er den største idrætsforening i Polen, der har fungeret uafbrudt i over et århundrede. Takket være sin rige historie er det blevet den mest talrige studenterorganisation, der opererer på polske universiteter. De største stjerner i fortiden var blandt andre Halina Konopacka, Waldemar Baszanowski og Jacek Wszoła, samt vores fremragende olympiske medaljetagere som Leszek Blanik, Adam Korol, Tomasz Tomiak, Maciej Łasicki, Ania Rybicka, Sylwia Gruchała, Magda Mroczkiewicz, Ryszard Sobczak eller Cezary Siess.

Studenters Selvstyreråd (RSS)

RSS repræsenterer alle GUPES-studerende generelt. Elevrådet forsøger at løse alle problemer, eleverne støder på, og det arrangerer også mange arrangementer, så hver kandidat husker at studere på GUPES som den bedste og unikke tid i sit liv.

Karrierecenter (ACK)

GUPES ACK yder rådgivning, der gør det muligt professionelt at diagnosticere de optimale karriereudviklingsveje, samt tilbyder praktisk viden og udvikler kompetencer, der sikrer en passende adfærd på arbejdsmarkedet, så universitetsuddannedes chancer for at blive ansat hos en udvalgt arbejdsgiver øges.

Statistik

 • 8 uddannelser
 • 50 professionelle trænere
 • 100 professorer, forskere
 • 9 sportssektioner af sportsklubben ASA GUPES
 • 174 akademiske lærere
 • 5 udendørs sportspladser
 • 13 fitnesscentre
 • 2 idrætshaller
 • 1 swimmingpool
 • 5 laboratorier

  Placeringer

  • Gdańsk

   ul. Kazimierza Górskiego 1, 80-336, Gdańsk

   Programmer

    Spørgsmål