Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management)/Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management) (Bridging)
George Brown College
Nøgleinformation
Campus placering
Toronto, Canada
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
5 - 8 semestre
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
CAD 21.905 / per year *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* hjemmeundervisning | $18.190 for international undervisning. Alle gebyrer kan ændres uden varsel
Introduktion
Vores forpligtelse til at være en af Canadas bedste kulinariske skoler inspirerede lanceringen af den kun fire-årige Culinary Management bachelorgrad i Canada. Udvikl den viden og de teknikker, der er nødvendige for at få succes som kok, kulinarisk leder eller iværksætter i vores kulinariske ledelsesuddannelse. Gennem en blanding af teoretisk og praktisk uddannelse vil eleverne få færdigheder og viden til at opnå en succesfuld karriere i nutidens kulinariske og fødevareindustri. Vi er forankret i hjertet af den canadiske kulinariske industri med global rækkevidde og indflydelse.
Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management) opfylder industriens efterspørgsel ved at forberede de studerende med dybden og bredden af viden svarende til et honours-niveau, bachelor-handelsgrad med speciale i kulinarisk ledelse. Ved at kombinere handel, kulinariske, madstudier og eksterne erfaringer forbereder denne uddannelse kandidater til køkken-, driftsledelse, fødevareudvikling eller iværksætterstillinger. Gennem vores kulinariske ledelseskurser vil eleverne få en forståelse af otte nøgleområder:
- Kulinarisk færdighed
- Kulinarisk teori
- Regnskab og økonomi
- Marketing og kommunikation
- Menneskelige ressourcer og risikostyring
- Specialiseret virksomhed
- Forskning
- Generel viden (liberale studier)
Mulighed for brobygning
Broen Pathway til Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management)-programmet er specielt designet til kandidater fra diplomuddannelser i Culinary Management. Kandidater fra disse diplomprogrammer kan være berettiget til at komme ind i det tredje år af graden efter en vellykket gennemførelse af seks brokurser.
Dine feltuddannelsesmuligheder
Tag del i et unikt og robust eksterntskab. George Brown arbejder med arbejdsgivere og industripartnere for at identificere potentielle muligheder for erhvervserfaring. Studerende opfordres også kraftigt til at forfølge selvstændige erhvervserfaringsmuligheder, som de mener vil give de læringserfaringer, de værdsætter, og opfylde programmets læringsresultater. Denne værdifulde erhvervserfaring kan igen føjes til dit CV.
Ud over mere formel arbejdserfaring på jobbet George Brown College efter at give læringsmuligheder med udfordringer og kunder i den virkelige verden.
Indlæggelser
Stipendier og finansiering
Stipendier til internationale studerende på George Brown College er generelt priser inden for programmet baseret på elevernes akademiske præstationer (og andre kriterier) på George Brown College efter begyndelsen af det akademiske program. Besøg vores hjemmeside for mere information om stipendier til internationale studerende .
Læreplan
Påkrævede kurser
Semester 1 | Semester 2 |
|
|
Planlagt mellem 2. og 3. semester | |
| |
Semester 3 | Semester 4 |
|
|
Semester 5 | Semester 6 |
|
|
Planlagt mellem 6. og 7. semester | |
| |
Semester 7 | Semester 8 |
|
|
* syv ugers kursus
Mulighed for brobygning
Semester 4 | Semester 5 | Semester 6 |
|
|
|
Planlagt mellem 6. og 7. semester | ||
| ||
Semester 7 | Semester 8 | |
|
|
Programresultat
Kandidaten demonstrerer evnen til at:
- Skelne mellem og anvende nuværende praksis fra industri og stipendier i forbindelse med regnskab, marketing, kundeservice, menneskelige ressourcer, forsyningskædestyring, sundhed og sikkerhed, omkostninger og prissætning, gæstfrihed og risikostyring.
- Identificere, vurdere og/eller anvende forskellige metoder, færdigheder, værktøjer og systemer, der bruges i en række forskellige discipliner relateret til kulinarisk praksis og studier.
- Undersøg og analyser samfundsmæssige, miljømæssige, kulturelle, økonomiske, kulinariske og/eller markedskrav på lokalt, regionalt og internationalt niveau.
- Samarbejd effektivt som en del af et forskelligartet kulinarisk ledelsesteam for at udvikle strategier til at realisere organisatoriske mål i en række madservicemiljøer.
- Træk på studieretninger og praksis, udvikle og administrere strategiske partnerskaber, kundeservice og relationer.
- Planlæg og udfør grundlæggende moderne madlavningsteknikker, der afspejler en avanceret viden om madteori og -praksis, ernæring og professionelle systemer, der bruges i den kulinariske industri.
- Brug ledelsesteorier og -metoder for at give anbefalinger til at realisere organisatoriske mål, der er specifikke for forskellige slags kulinariske operationer.
- Udvikle et nyt fødevareprodukt, forretning og/eller event, for at lette markedsrealisering.
- Anvend avancerede ledelsesteknikker og teorier til at understøtte kulinariske operationer med flere enheder i stor skala.
- Overvåg ændrede praksisser og udviklende viden relateret til kulinarisk ledelse for at vælge strategier for livslang læring og professionel fremgang inden for studieområdet.
- Undersøg personlige styrker, svagheder og vidensbegrænsninger for at udvikle strategier, der fremmer vækst og opbygger lederskabspotentiale.
- Kommuniker information og begreber ved hjælp af avancerede verbale og skriftlige færdigheder, der afspejler disciplinære normer.
- Brug kvalitativ og/eller kvantitativ information til at udvikle overbevisende argumenter, foretage sunde vurderinger og anvende koncepter, principper og teknikker, der informerer eller forbedrer forskellige typer af kulinariske operationer.
Programundervisning
Karrieremuligheder
Din karriere
En verden af muligheder venter dig, når du er færdiguddannet. Gennemførelsen af dette program vil demonstrere dit niveau af engagement i køkkenet, og dermed adskille dig fra andre kokke. De kulinariske færdigheder, du lærer hos George Brown, efterspørges af arbejdsgivere i hele Canada og internationalt, og du vil have uddannelsen til at opbygge en succesfuld karriere derhjemme eller rundt om i verden.
Mens nogle grad kandidater kan starte deres karriere i en entry-level position, vil de have viden og færdigheder til at fremskynde deres karriere Pathways . Afhængigt af kandidatens fokus og erfaringsniveau omfatter mulige Pathways :
Food Service beskæftigelsesområder | Mulige karriereveje |
Multi-Unit Food service |
|
Pensionsfaciliteter og kæder |
|
Gæstfrihed og turisme |
|
Kontrakt Food Service Management |
|
Foodprocessorer og mæglere |
|
Distributører |
|
Virksomhedsrådgivning |
|
Entreprenørskab |
|
Fremtidige undersøgelsesmuligheder
Kandidater fra dette program vil være parat til at fortsætte deres studier efter grad i kandidatuddannelser inden for erhvervslivet, gastronomi og miljøstudier.
Kandidater kan også være berettiget til direkte adgang til Culinary Arts - italienske og franske konditorprogrammer og Food and Nutrition Management-programmet.
Kontakt venligst programkoordinatoren for yderligere information.