Keystone logo
George Fox University

George Fox University

George Fox University

Introduktion

Være kendt.

Vores løfte: At George Fox, vil hver elev blive kendt - personligt, fagligt og åndeligt.

Det er håbet hver elev bringer til kollegiet oplevelse. At være kendt ved navn. For at blive forstået, værdsat, opmuntret og opløftet. Hos George Fox, kaldet betyder, at professorer og ansatte forbinder med studerende i autentiske måder - personligt, fagligt, åndeligt - erkendelse af, at vi alle kommer til dette sted med forskellige baggrunde, livserfaringer og drømme for fremtiden. At være kendt betyder, at eleverne ikke kun lærer nye ideer, de deler deres egne. At være kendt middel til at blive hørt.

Når en studerende føler hvordan det er at være kendt på denne måde, bliver de inspireret. Og det er da virkelig forandring sker. Viden flytter fra sindet til hjertet. Karriere bliver til kaldelser. Tro bliver til handling. Og det er derfor, vi begynder med en simpel løfte, at hver elev vil være kendt.

Nationalt Anerkendt

George Fox er kendt nationalt som en standout kristen universitet, ranking blandt top 10 i Forbes Media placering af "The Best Religiøst Affiliated Colleges." Vi er klassificeret af US News & World Report som et første lag regional universitet, og Forbes konsekvent rangerer os blandt de bedste kristne colleges i nationen.

fagligt stringent

Studerende på George Fox nyde en udfordrende læseplan, der tilskynder betydelig stipendium og anvendelse. Bachelor-og kandidatstuderende i Richter Scholars Program, for eksempel gennemføre original forskning med fakultetets mentorer - forske spørgsmål som kur for brystkræft, undersøger diabetes på celleniveau, eller studerer traumer og kognitive udvikling. Vi er en af ​​kun 11 gymnasier, herunder Yale, Dartmouth, Cal Tech og University of Chicago, for at deltage i denne prestigefyldte program.

Student Fokuseret

Fakultetet og administratorer designprogrammer, der satte de studerende først, erkender, at hver elev har forskellige mål og behov. Fra personlig faglig vejledning løbende åndelige dannelse, fakultet mentorordninger og karriere rådgivning, er hele uddannelsesprocessen på George Fox organiseret omkring vores studerende vækst og succes.

relationelt Designet

Som Kristus-centreret universitet rodfæstet i Friends tradition, er George Fox unikt designet til at fremme meningsfulde relationer. Eleverne kender deres professorer ved deres fornavne, og til gengæld, professorer er bevidst om at kende deres elever på et fornavn. Hos George Fox, mener vi transformerende læring begynder med holistisk, autentiske relationer - og gøre disse typer tilslutninger en prioritet er, hvad adskiller os.

Opportunity Rich

George Fox giver ressourcer en national universitet og tilgængelighed til muligheder, at kun en mindre universitet kan give. Bachelor-og kandidatstuderende deltage i livsændrende oplevelser som fakultet-mentor forskningsprojekter, praktik og studere i udlandet programmer. Mulighederne er mangfoldige. Her kan en studerende udføre i en leg, konkurrere i NCAA Division III holdsport, synge i kor, og endda føre en studerende klub. Vores mindre størrelse betyder store muligheder.

Faith Infused

Tro gennemsyrer alle facetter af den pædagogiske erfaring på George Fox. Fakultetet og administratorer, der alle bekendende kristne, er dedikeret til at integrere tro og læring, og brænder for at hjælpe eleverne opfylde deres faglige kaldelser. Eleverne får dybere forståelser af Gud i forbindelse med en Kristus-centreret samfund med fokus på at elske Gud og mennesker, og ved at lære hvordan tro kan udvikle hele mennesker, der bliver udestående fagfolk.

serviceminded

George Fox tager alvorligt den udfordring Jesus Kristus til at være agenter for kærlighed og forsoning i verden. Studerende tager skole-sponsoreret service-ture til forskellige tværkulturelle indstillinger såsom Dream Center i Los Angeles, Makah Nation i Washington, eller Swaziland for at hjælpe aids-ofre. Nogle programmer, såsom teknik, integrerer tjeneste i læseplanen. Hvert efterår, universitetet lukker campus for vores årlige Serveres dag og sender mere end 2.000 studerende, professorer og medarbejdere til at arbejde frivilligt i samfundet.

Globalt Engagerede

Siden sin grundlæggelse har George Fox tilskyndet sine studerende til at søge måder at gøre deres tro er relevant i verden. Vores forpligtelse til opsøgende, udlandsophold og løse de sociale retfærdighed spørgsmål i vor dag har bidraget til at skabe et læringsmiljø, der lægger vægt på global bevidsthed og engagement. George Fox er rangeret af US News & World Report blandt top 60 ud af ca. 1.800 akkrediterede gymnasier og universiteter i nationen til den procentdel af studerende, der studerer i udlandet. Graduate og bachelor service-ture fortsat behandle komplekse sociale retfærdighed bekymringer i Afrika, Indien, Brasilien, Ukraine og Rumænien.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Spørgsmål