Keystone logo
Georgetown University Qatar

Georgetown University Qatar

Georgetown University Qatar

Introduktion

Om Georgetown University i Qatar

Georgetown Universitet i Qatar (GU-Q) er en yderligere placering af Georgetown University, baseret i Education City i Doha. Universitetet tilbyder en fireårig bacheloruddannelse i internationale anliggender, der fører til Bachelor of Science i udenrigstjeneste (BSFS) grad. Studerende har mulighed for at vælge en af fire majors og en af tre certifikater.

GU-Q giver også en række ledelsesmæssige og professionelle uddannelsesmuligheder og fungerer som en bopæl for Georgetown University School of Continuing Studies 'Emergency and Disaster Management-program.

Georgetown University

Georgetown Universitet blev grundlagt i 1789 og består af et pulserende fællesskab af ekstraordinære studerende, fakultet, alumner og fagfolk, der er dedikeret til real-world applikationer af forskning, stipendium, tro og service.

Mission

Georgetown Universitet i Qatar (GU-Q) er dedikeret til at opfylde Georgetown Universitets mission om at fremme intellektuel, etisk og åndelig forståelse gennem en seriøs og vedvarende diskurs blandt mennesker af forskellige trosretninger, kulturer og overbevisninger. Georgetowns Qatar-campus udpeger denne ånd af universitetet og forpligter sig til at fremme viden og give de studerende og samfundet en holistisk uddannelseserfaring, der skaber globale borgere engageret i menneskehedens tjeneste. Vi demonstrerer værdierne fra Georgetown University; forsøge at bygge på Edmund A. Walshs udenrigstjenestes verdensklasse omdømme; og arbejde sammen med vores partner, Qatar Foundation, i bestræbelserne på at nå Qatar National Vision 2030 og hjælpe med at udvikle Qatar's videnøkonomi.

Vision

Vores vision er at blive anerkendt som den førende akademiske institution for internationale anliggender i Mellemøsten ved at demonstrere ufuldstændig ekspertise i undervisning, forskning og samfundsmæssigt opsøgende.

Hvorfor Qatar

Qatar, velsignet med et af de højeste BNP per capita tal i verden, ligger ved korsningen af øst og vest. Et moderne, blomstrende land i hjertet af Mellemøsten med en ambitiøs udviklingssyn, det giver en høj levestandard med fremragende faciliteter, moderne infrastruktur og en blanding af lokal og kosmopolitisk kultur. Qatar er blevet et knudepunkt for regionale og globale netværk og møder i international diplomati, energi, økonomi og økonomi, medier og sport.

Med dette kommer en overflod af kulturelle, intellektuelle og kunstneriske begivenheder og spillesteder - herunder sådanne ikoniske bygninger som Museum of Islamic Art, designet af IM Pei. Landet tilbyder et sikkert og familievenligt miljø og er et godt sted at bo, studere og arbejde. Dens centrale beliggenhed gør det også til det ideelle sted at udforske asiatiske, afrikanske og europæiske destinationer. Direkte flyvninger linker Doha til byer over hele verden.

Akkreditering

Georgetown University er akkrediteret af Middle States Commission on Higher Education, et institutionelt akkrediteringsorgan anerkendt af den amerikanske undervisningsminister og Rådet for akkreditering af højere uddannelse. Mellemstater-regionen omfatter District of Columbia, Delaware, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania, Puerto Rico og De Amerikanske Jomfruøer.

Georgetown Universitets Qatar campus er et yderligere sted for universitetet i Washington, DC. De akademiske programmer, der tilbydes i Qatar, er akkrediteret af Mellemstatsudvalget for Videregående Uddannelse og anerkendt af lokale myndigheder i Qatar.

Universitetet har gennemført sin akkrediteringskontrol i foråret 2012. Denne proces finder sted hvert 10. år og gælder for hele universitetet.

Placeringer

Placeringer
  • Education City | P.O. Box 23689, , Doha

Spørgsmål