Keystone logo
Georgian American University

Georgian American University

Georgian American University

Introduktion

Historien om Georgian American University

Udarbejdelse af universitetsprojektet

Georgian American University (GAU) blev etableret som et MBA-projekt af Elene Jamarjashvili MBA i 2001 under sit studie ved Atlanta State University (USA). Universitetet blev oprindeligt udformet som en juridisk skole med de kandidater, der fik en Juris Doctor (JD) grad.

I Atlanta mødte Elene Jamarjashvili Kenneth A. Cutshaw, en fremtrædende advokat i USA og Europa. Mr. Cutshaw var oprigtigt interesseret i etableringen af universitetet og gik ind for at hjælpe universitetet med at etablere et partnerskab med en af de førende amerikanske lovskoler - American University Washington College of Law (Washington, DC).

I begyndelsen af 2002 vendte Elene Jamarjashvili tilbage til Tbilisi og begyndte at forfine forretningsplanen og kigge efter den eller de relevante investorer. På det tidspunkt mødte hun R. Michael Cowgill, den amerikanske finansierede konsulent for den georgiske regering for at gennemføre pipelineprojekterne Baku-Ceyhan (BTC) og Sydkaukasus (SCP). Mr. Cowgill aftalt at rådgive fru jamarjashvili og derefter blive universitetspræsident.

Etablering af Georgian American University

Efterspørgslen i Tbilisi til et virkelig vestlig universitet var så udtalt, at på trods af at der på det tidspunkt var allerede to internationale handelsskoler i drift, var interessen for et program, der tilbyder fælles programmer inden for erhvervslivet og loven, tilstrækkelig til at gå videre med åbning af en Business School og Law School ved Georgian American University i 2005.

I februar 2005 blev der dannet et joint limited company med amerikanske og georgiske investorer. Denne dedikerede gruppe og dets bestyrelse etablerede finansielle og operationelle styringsstandarder, som er i overensstemmelse med de strenge internationale, etiske og uddannelsesmæssige standarder, der er nødvendige. Denne gruppe af investorer besidder en bred vifte af viden og erfaring som:

  • Erfaring med USA, Georgien og International Law;
  • Erfaring med USA, Georgien og International Business, Banking, Finance og Management sektorer;
  • PR i Georgien og internationalt;
  • Erfaring med de amerikanske, georgiske og internationale uddannelsessystemer; og
  • Erfaring med USA's regering.

Udvikling af universitetet

GAU har fra sin oprindelse oplevet mange ændringer, udfordringer og succeser. Hvor markedet kræver det, er der introduceret nye programmer, videreudvikling og forbedring af eksisterende programmer. Drevet til perfektion af den uddannelsesmæssige proces samt ledelsen af universitetet er indlagt i hver grundlægger, bestyrelsesmedlem, fakultet og medarbejder.

GAU har en af, hvis ikke den højeste placering satser af sine studerende og kandidater i Georgien delvis skyldes de exceptionelle faglige og praktiske færdigheder udviklet samt koncentrationen af professionelle engelsk.

I studieåret 2011/2012 tilføjede GAU International Relations and Diplomacy Programme til sin Law School, hvilket resulterede i navneændringen til Law and Social Sciences School. I akademisk år 2012/2013, på grund af den succesfulde optræden af både sine erhvervs- og lovskoler og overvejer statsprioriteter og efterspørgsel efter markedet, åbnede GAU naturvidenskab og ingeniørskolen . I akademisk år 2013-14 tilføjede GAU Den Liberale Uddannelses- og Humanitære Fagskole.

GAU-studerende får jævnligt unikke muligheder gennem praktikophold til at arbejde sammen med lokale organisationer. GAU studerende kan også deltage i udenlandske universitets udvekslingsprogrammer.

For akademiske år 2012/2013 flyttede GAU til en ny campusplacering (8 Merab Aleksidze St.), som var mere i overensstemmelse med sine høje universitetsstandarder. Bygningen på 6.000 kvm indeholder store klasseværelser, et moderne bibliotek / computercenter, café, gym, auditorier og et teater. Dette skaber sammen med ekspansive grunde et behageligt og produktivt akademisk miljø.

109255_pexels-photo-1595391.jpeg

Akkreditering

I 2014 har GAU fået 5 års akkreditering af ministeriet for uddannelse og videnskab i Georgien. Alle de akademiske programmer i GAU er akkrediterede og fuldt ud relevante for de standarder, der er fastsat af Ministeriet for Uddannelse og Videnskab. Derudover realiserer GAU Bologna Process-principperne .

Etiske regler

GAU Code of Ethics er formuleringen af etiske principper, værdier og opførsel hos Georgian American University medarbejderne (lærere blandt dem) og eleverne.

Formålet med koden er at hjælpe medarbejderne og eleverne med at løse og sætte etiske spørgsmål, som kan opstå i perioden med arbejde og studier. Koden er også rettet mod reguleringen af forholdet mellem kollegaer, studerende, universitet og nationale og internationale grupperinger.

Med hjælp fra kodeksen guider GAU sammen med akademisk undervisning undervisningen af spørgsmål om gennemsigtighed og ligeværdighed, ærlighed og respektværdier, moralsk og socialt ansvar.

GAU Code of Ethics er oprettet og opsummeret på grundlag af tilgængelige kilder. Særlige anvisninger vedrørende lærernes ærlighed og ansvar for det akademiske personale er blevet hentet fra den amerikanske affilierede universitets webside. Etisk kodeks for Georgian American University (alle dets opdaterede versioner) er underskrevet af hver elev, foredragsholder og medarbejder.

109256_pexels-photo-256455.jpeg

Placeringer

Placeringer
  • 10 Merab Aleksidze Street, 0160, Tbilisi

Spørgsmål