Keystone logo
© Global Business School
Global Banking School

Global Banking School

Global Banking School

Introduktion

GBS er en udbyder af videregående uddannelser, der tilbyder en række sektorrelevante kurser på tværs af otte campusser i London, Manchester, Birmingham, Leeds og videre.

I samarbejde med flere af Storbritanniens førende udbydere af videregående uddannelser leverer vi faglige, bachelor- og postgraduate programmer inden for finans, regnskab, business, turisme, sundhedspleje – og meget mere.

Vi sigter mod at hjælpe vores studerende med at trives på nutidens konkurrenceprægede arbejdsmarked, der tilbyder fremragende links til arbejdsgivere og et fokus på en-til-en akademisk og karrierevejledning ud over vores specialistkurser.

Vi har en inkluderende tilgang til rekruttering af studerende med det formål at udvide adgangen til videregående uddannelse blandt grupper, der i øjeblikket er underrepræsenteret i sektoren.

Vi er et godkendt institut på Kontoret for Studerende Register og er blevet gennemgået og godkendt af Kvalitetsstyrelsen.

Campus funktioner

I og omkring GBS Greenford campus

Vores Greenford campus er et fantastisk anlæg i det vestlige London, tæt på Londons ikoniske Wembley Stadium. Med praktiske transportforbindelser til at udforske City of London, kan du finde fred i de smukke grønne områder, mens du nyder den travle atmosfære i en af Storbritanniens mest spændende byer. Greenford campus er vores globale hovedkvarter, der bringer mange nye muligheder til lokalsamfundet og økonomien.

Greenford ligger i London Borough of Ealing og har al den charme, du kan forvente af en lille bymidte med en stærk fællesskabs-etos. Der er masser at lave, når studerende ikke studerer med et udvalg af lokale parker, sportsfaciliteter og en travl bymidte med et godt udvalg af barer og restauranter.

Med ikoniske vartegn som Wembley Stadium tæt på, er Greenford campus det perfekte sted for dem, der ønsker at studere i et lille samfund, med den store by lige uden for døren.

Funktioner og faciliteter

Med 1.000 studerende, der studerer på vores Greenford-campus, vil du slutte dig til et inkluderende fællesskab af ambitiøse, ligesindede, dedikeret til at forbedre deres fremtidige karrieremuligheder. Du kan forvente state-of-the-art faciliteter til at forbedre din læringsoplevelse, balanceret med rekreative rum for at nyde fællesskabet og udvide dit netværk.

    Placeringer

    • Greenford

      891 Greenford Road Greenford London, UB6 0HE, Greenford

      Spørgsmål