Keystone logo
Goshen College Online

Goshen College Online

Goshen College Online

Introduktion

Vision

Goshen College er anerkendt som en indflydelsesrig leder i liberal kunst uddannelse med fokus på internationale, interkulturelle, tværfagligt, og integrerende undervisning og læring, der tilbyder alle studerende et liv-orientering historie indlejret i Kristus-centreret kerneværdier: globalt medborgerskab, medfølende fredsskabelse, tjener lederskab og lidenskabelig indlæring.

Mission

Goshen College er en liberal kunst kollegium dedikeret til udviklingen af ​​informerede, velformulerede, følsom, ansvarlige kristne.

Som et ministerium af mennonitiske kirke, vi søger at integrere kristne værdier med uddannelsesmæssige, sociale og professionelle liv. Som et fællesskab af tro og lære, vi stræber efter at skabe personlige, intellektuelle, åndelige og sociale vækst i hver person. Vi ser uddannelse som en moralsk aktivitet, der producerer tjenestepiger-ledere for kirken og verden.

Værdigrundlag

Hos Goshen College vi agter at skabe et fællesskab af tro og læring bygger på fem kerneværdier: Kristus-centrering, lidenskabelig læring, Tjener lederskab, medfølende fredsskabende og globalt medborgerskab. Vores akademiske program og co-læseplanerne programmer forberede kandidater til:

Et liv, der er KRISTUS-centrerede, med

en reflekterende tro, som nærer åndelig vækst i individuelle og virksomhedernes sammenhænge en aktiv tro, som informerer alle livets valg Vi tror, ​​at Gud er grundlaget for al visdom og viden. Gennem Kristus finder vi barmhjertige tilgivelse og en invitation til en daglig, personlig gåtur bemyndiget af Helligånden. Vi ledes af Kristus i vores søgen efter sandhed.

Jeg Korintherbrev 3:11: "For ingen kan lægge nogen anden end den, der er blevet lagt fundament; at fundamentet er Jesus Kristus. "

Et liv af PASSIONATE LÆRING, gennem

beherskelse af en større fagområde som grundlag for livslang læring, service, relationer, og arbejde i et socialt og kulturelt mangfoldigt sammenhæng en omfattende fundament af viden, færdigheder, processer og metoder stammer fra en liberal kunst læseplan, der er nødvendige for systematisk undersøgelse og problemløsning Vi mener, at vores tro er støttet af viden. Som et lærende samfund, vi fremme en rejse for livslang læring, opmuntre hinanden til at søge sandheden med iver. Denne ånd af akademisk ekspertise beriger vores relationer, vores verden og vores tro på Jesus Kristus.

II Peter 1: 5-8: "Af netop denne grund, skal du gøre alt for at støtte din tro med godhed og godhed med viden, og viden med selvkontrol, og selvkontrol med udholdenhed, og udholdenhed med gudsfrygt, og gudsfrygt med gensidig hengivenhed, og gensidig hengivenhed med kærlighed. For hvis disse ting er dit og er stigende blandt jer, de holder dig fra at være ineffektiv og ufrugtbare i Erkendelsen af ​​vor Herre Jesus Kristus. "

Et liv af Servant Leadership, baseret på

en lederevner, som giver sig selv og andre en sund forståelse af sig selv og andre, der kommer til udtryk i relationer indbyrdes afhængighed og gensidig ansvarlighed

Vi mener, at tjener lederskab er indeholdt perfekt i livet og personen Jesus Kristus. Vi ydmygt afsat egeninteresse for andres interesser, der fører i styrken af ​​kærlighed givet af Gud, fordi kærlighed til andre opbygger Guds samfund. Ved at følge Kristi eksempel, vi skaber en kultur af lederskab præget af glade tjenersind.

Matthew 20: 26-28: ". Men hvem ønsker at være stor blandt jer, skal være jeres tjener" Filipperbrevet 2: 5,7: "I dine relationer med hinanden, har samme tankegang som Kristus Jesus: Hvem ... tage meget karakter af en tjener, blev lavet i menneskelig lighed. "

Et liv for humanitære fredsskabelse med

en personlig integritet, der fremmer evnen til at løse konflikter og fremme retfærdighed en forpligtelse til mangfoldighed i alle dens former, både konceptuelt og i praksis Som kristne fredsstiftere, vi omfavner "shalom" - den fred, som Gud har til hensigt for menneskeheden. Vi er forpligtet til at bygge den "fredelige rige" ved at praktisere kærlig venlighed, genoprette retfærdighed, praktiserende antiracisme, kærlig vore fjender og fortaler for de fordrevne. Vi forsager de undertrykkende, voldelige destruktive kræfter i denne verden - og er villige til at leve vores liv som eksempler på Guds fred.

Matt 5: 9: "Salige er de, som stifter fred, for de skal kaldes Guds børn."

Et liv af globalt medborgerskab med

en interkulturel åbenhed med evnen til at fungere effektivt med folk i andre verdensopfattelser en ansvarlig forståelse af forvaltning for menneskeskabte systemer og miljø i en multikulturel verden

Som ansvarlige globale borgere, ser vi, opmuntre og fejre Guds billede i andre. Vi glæder os over og inkluderer den "fremmede" i vor midte - respekt forskelle i opfattelser af verden og samtidig søger fælles fodslag. Vi ønsker at transcendere barrierer mellem mennesker ikke kun gennem akademisk undervisning og læring, men også i meningsfulde tværkulturelle udvekslinger. Vi går ind i verden tilbyde vores gaver og liv i tjeneste for andre.

II Korintherbrev 5: 18-20: "Alt dette er fra Gud, som forligte os med sig selv ved Kristus, og har givet os ministeriet for forsoning; der er i Kristus Gud forligte verden med sig selv, ikke tælle deres overtrædelser mod dem, og overlade budskab om forsoning til os. Så vi er ambassadører for Kristus, da Gud gør sin appel gennem os; vi bede dig på vegne af Kristus, blive forligt med Gud. "

Placeringer

  • Goshen

    1700 South Main Street Goshen, Indiana 46526, , Goshen

Programmer

    Spørgsmål