Keystone logo
Graceland University

Graceland University

Graceland University

Introduktion

Graceland University er et samfund dedikeret til exceptionel videregående uddannelse

Vi er baseret på den liberale kunst og dedikerede til at imødekomme de progressive akademiske behov fra det 21. århundredes studerende.

Graceland University blev grundlagt i 1895 og sponsoreret af Community of Christ og er mere end bare en skole. Det er et fællesskab af lidenskabelige, omsorgsfulde og dedikerede personer, der sætter deres forhold til eleverne først. Det aktive Graceland alumni-netværk rækker langt ud over en studerendes tid på campus.

Placeringer

Lamoni Campus: det vigtigste boligcampus er beliggende i Lamoni, Iowa, cirka en time syd for Des Moines. Det er et smukt, indbydende campus, der strækker sig over 170 acres i de bølgende bakker i det sydlige Iowa. Vores sportskompleks kan prale af en kunstgræs-fodboldbane, en udendørs bane i OL-kvalitet og et bedst-i-konference-fodboldkompleks. Helene Center for Billedkunst misunder andre skoler, og Resch Science and Technology Hall byder på fremragende faciliteter og industristandardudstyr. Vores regionale scenekunstcenter, Shaw Center, har et auditorium med 500 pladser, en 100-sæders recitalsal, et fuldt tilpasseligt black box-teater, en smuk ny lobby og atrium og et fantastisk udendørs amfiteater. 48 studielejligheder åbnede i efteråret 2011 på kanten af campus, og den nyrenoverede og udvidede Newcom Student Union har et dedikeret spillerum, computerlaboratorium og omfattende mødelokaler for studerende.

Independence Campus: Vores Independence Campus er beliggende i Independence, Missouri, og er hjemsted for Gracelands School of Nursing og Community of Christ Seminary. Gracelands online-programmer drives på IC, som blev åbnet i 1969. Den elevvenlige, 55.000 kvadratmeter store facilitet er udstyret med avancerede læringsværktøjer og ressourcer, herunder et omfattende trådløst netværk, sygeplejefagligt laboratorium udstyret med kameraer til at optage og afspilningsdemonstrationer og et prisvindende sygeplejebibliotek. IC tilbyder også læreruddannelser og erhvervsuddannelser.

Online programmer: Graceland har været en pioner inden for fjernundervisning med årtiers erfaring med at levere exceptionel uddannelse i komforten af elevernes hjem. I 2000 flyttede Graceland til en rent online leveringsmetode for flere programmer: en Master of Science i sygepleje, en RN til BSN, en RN til MSN 'bro', en Bachelor of Arts i Health Care Management og en Doctor of Nursing Practice .

Professor lecturing at the front of a class

Vision, mission, værdier

Graceland University uddanner studerende til avancerede studier, produktive karrierer og rige liv. Dens elevgruppe er en målrettet, men alligevel mangfoldig gruppe, der omfatter personer med forskellige aldre, baggrunde og national oprindelse, som deler en forpligtelse til at lære. Dens læseplan, solidt forankret i den liberale kunsttradition og forstærket af karriereorienterede praktiske erfaringer, bekræfter forskellige læringsstile og forbereder eleverne til at blive kompetente fagfolk. Dets højt kvalificerede fakultet udmærker sig i at undervise og engagere sig i videnskabelige, kreative og professionelle aktiviteter. Sammen med administrationen og personalet går de meget op i eleverne.

Graceland tilbyder et læringsmiljø for både bolig- og ikke-boligstuderende, der nærer personlig vækst. Dets udfordrende akademiske program understreger glæden ved livslang læring, strengheden af intellektuel disciplin og forholdet mellem begge til et tilfredsstillende professionelt og personligt liv. Dens størrelse fremmer ægte bekymring for individet, samtidig med at den giver fællesskab og en følelse af at høre til. For boligstuderende giver dets rige fælles pensumprogram af interessegrupper, atletik, studenterregering, boligliv og fritidsaktiviteter mulighed for at udvikle interpersonelle færdigheder, relationer, kreativitet og lederskab.

Baseret på de kristne værdier om menneskelig værdighed, gensidig respekt og socialt ansvar, byder Graceland velkommen til personer i alle trosretninger. Det støtter aktivt rådene fra dets sponsorerende kirkesamfund, Kristusfællesskab, for at ”søge læring selv ved studier og også ved tro” og tilbyder faktisk et konkret udtryk for kirkens forpligtelse til åben og fri forfølgelse af viden gennem videregående uddannelse.

Graceland fremmer muligheder, retfærdighed og verdensfred gennem praktisk og visionær handling.

Group of nurses in Graceland nursing scrubs

Vision

Graceland University vil blive en anerkendt pædagogisk leder, der inspirerer og styrker personer til transformerende service og ledelse.

Mission

Graceland skaber læringssamfund, hvor studerende udvikler deres potentiale for meningsfulde og produktive liv.

Værdier

Graceland værdsætter læring, helhed og samfund. Graceland tilskynder til udvikling af disse værdier til berigelse af liv og for bedre verden.

Læring

Vi tror på den livslange proces med åben og fri forfølgelse af sandhed.

helheden

Vi tror på, at udviklingen af alle menneskers intellektuelle, fysiske, sociale og spirituelle dimensioner er nødvendig for sunde og tilfredsstillende liv.

Fællesskab

Vi sætter pris på og bifalder mangfoldighed og tror som en institution sponsoreret af Kristusfællesskabet på den iboende værdi af alle personer, der kommer til udtryk gennem forhold, der er bygget på grundlaget for ubetinget kærlighed og accept.

Statistik

 • Internationale studerende:

  12%

 • 0
 • Student -til -fakultet forhold:

  13 til 1

Campus funktioner

 • Campus størrelse:

  170

 • Skiller sig ud fra arkitektur:

  Higdon Administration Building - built in 1895. Shaw Center - the premiere performing arts facility in southern Iowa. The iconic Morden Center indoor athletic facility.

 • Antal bygninger:

  24

 • Indkvartering:

  Gunsolley, Graybill and Walker Resience Halls for men, Walker and Tess Morgan Residence Halls for women, Small and Thompson Apartments for upperclassmen.

Indlæggelser

Graceland University er en privat, liberal kunstskole i hjertet af Amerika. Det er midt i alle vegne. Gracelands positionering inden for både akademikere og geografi giver internationale studerende en unik mulighed for at forfølge studier i et universitetsmiljø, mens de nyder det bedste fra det amerikanske hjerteland.

Det kan være skræmmende at søge ind på et universitet i udlandet. Det er ikke let at flytte til et andet land, hvad enten det er for et semester eller fire år. Hos Graceland har vi en dedikeret international optagelsesrådgiver og erfarne supportmedarbejdere til at hjælpe dig under hvert trin i processen. Dine spørgsmål kan blive besvaret via e-mail, sms, telefon, Zoom, Facebook eller andre sociale medier, der er tilgængelige for dig. Graceland optagelsesafdelingen ønsker at sikre, at du modtager dine oplysninger og får dine spørgsmål besvaret hurtigt.

Stipendier og finansiering

For at forenkle den økonomiske støtteproces uddeler Graceland et enkelt primært institutionelt stipendium, der tager hensyn til dit økonomiske behov, akademiske præstationer, atletisk succes og din involvering i aktiviteter uden for undervisningen såsom kunst, musik, teater, kommunikation, sociale forandringer og bæredygtighed. Dit Graceland-stipendium vil blive skræddersyet til dine styrker og interesser.

Placeringer

 • Independence

  Graceland University 1401 W. Truman Rd. Independence, MO 64050, , Independence

  • Lamoni

   University Place,1, 50140, Lamoni

   Spørgsmål