Keystone logo
Graceland University Bachelor of Arts in Finance
Graceland University

Bachelor of Arts in Finance

Lamoni, USA

4 Years

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Aug 2024

USD 19.950 *

Blandet, På campus

* undervisning 2024-25

Introduktion

Som finansprofessionel vil du spille en afgørende rolle i at vejlede og påvirke forretningsbeslutninger. Din ekspertise inden for finansiel analyse, risikovurdering og strategisk planlægning er nøglen til at hjælpe med at forme vigtige beslutninger, der bidrager til organisationers succes. Alternativt kan du med en erhvervsuddannelse i finans forfølge en karriere som finansiel planlægger. Din forståelse af finansielle markeder og investeringer vil give dig mulighed for at hjælpe kunder med at navigere i økonomiske beslutninger og nå deres egne økonomiske mål.

Gracelands finansmajor er bygget på kurser inden for finans, økonomi, matematik og regnskab, der vil give dig stærke kvantitative, kritiske og analytiske tænkeevner. Med denne grundlæggende viden vil du blive udstyret med karrierefokuseret, feltspecifikt finansindhold, der indeholder erfaringsbaseret og simulationsbaseret læring baseret på et professionelt etisk kodeks.

Hvorfor vælge en grad i finans hos Graceland?

Gracelands finans-major er designet til at komplementere andre forretningsrelaterede majors, hvilket giver mulighed for problemfri dobbelt- eller endda triple majors, der leverer en større grad af specialisering og forberedelse til de mest populære job i den moderne forretningsverden. Finansieringsprogrammets læseplan er bygget på det grundlæggende princip om at forberede eleverne til at være socialt bevidste og klar til at starte karrierer, der vil gøre verden til et bedre sted.

Vi giver dig muligheder for at finpudse dine færdigheder ved at deltage i Graceland University Investment Club. Samarbejdsmiljøet på Graceland tilbyder studerende tætte arbejdsrelationer med deres jævnaldrende og professorer, forstærket af en meget engageret alumnibase, der tilbyder adgang til og evne til at opbygge et stærkt professionelt netværk.

Indlæggelser

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål