Keystone logo
Graduate School of Engineering - ESIEA

Graduate School of Engineering - ESIEA

Graduate School of Engineering - ESIEA

Introduktion

ESIEA, Graduate School of Engineering, tilbyder ingeniøruddannelse på højt niveau og udvikler vores studerendes personlige evner og giver dem livskompetencer, der gør hele forskellen.

ESIEA har opbygget sit ry på at overføre viden, know-how og livsfærdigheder til sine fremtidige kandidater, så de hurtigt kan komme ind i deres første position og udvikle deres karriere i en konstant skiftende verden.

Vores ambition er at uddanne ingeniører som designere, udviklere, system- og applikationsintegratorer ved at kombinere kurser inden for IT, elektronik og automatiserede systemer.

Gennem de underviste kurser, teamwork på praktiske projekter og humanitære, kulturelle eller sportslige aktiviteter finder vores studerende midlerne til at stimulere deres kreativitet og udvikle deres smag for innovation, deres evne til at tilpasse sig og deres følelse af kommunikation. Den brede vifte af muligheder, valgfriheden og nærheden til fast undervisnings- og forskningspersonale hjælper eleverne med at bygge deres egne veje, hvilket gør dem til unikke ESIEA-ingeniører.

Placeringer

 • Laval

  Rue des Docteurs Calmette et Guérin,38, 53000, Laval

  • Ivry-sur-Seine

   Avenue Maurice Thorez,74 bis, 94200, Ivry-sur-Seine

   • Île-de-France

    Rue Vesale,9, 75005, Île-de-France

    Spørgsmål