Keystone logo
Greenside Design Center College of Design

Greenside Design Center College of Design

Greenside Design Center College of Design

Introduktion

Greenside Design Center er et internationalt anerkendt, specialiseret designhøjskole med fokus på at pleje kreative og innovative tænkere. Vores filosofi er baseret på at være Different by Design for at uddanne kandidater til at bringe nye ideer og nytænkning til designopgaver.

GDC tilbyder en række grader, hædersbevisninger og højere certifikater i forskellige designdiscipliner, herunder grafisk design, multimediedesign og indretningsdesign.

• Hvert af vores programmer er benchmarket mod lokale og internationale standarder for at sikre, at hver studerende modtager designuddannelsesniveau af højeste kvalitet.

• Vores læseplan er modelleret efter arbejdspladssscenarier for at give de studerende en praktisk forståelse af, hvordan de kan bruge deres færdigheder i den virkelige verden.

• Studerende har adgang til undervisere, ressourcer og den nyeste software, der hjælper dem med at opfylde deres kursuskrav og finpudse deres færdigheder.

HVAD VI TILBYDER:

• Grafisk design kurser for visuelle kommunikatorer, der er interesseret i at lære gode designprincipper og skabe smukke visuelle kompositioner.

• Multimediekonstruktionskurser for teknisk kyndige personer, der er klar til at gifte sig med deres designideer med den digitale verden.

• Indretningskurser for dem, der tænker i tre dimensioner og skaber rum, der positivt påvirker, hvordan vi lever livet hver dag.

Greenside Design Center er forpligtet til at give de studerende de bedste ressourcer til deres designrejse. Vælg os i dag for at starte din og se, hvorfor vi er forskellige fra design.

Placeringer

  • Randburg

    Greenway,118, 2193, Randburg

    Spørgsmål