Keystone logo
Gustavus Adolphus College

Gustavus Adolphus College

Gustavus Adolphus College

Introduktion

Gustavus Adolphus College er et meget selektivt, privat, co-uddannelsesmæssigt, privat liberalt kunsthøjskole tilknyttet den evangeliske lutherske kirke i Amerika (ELCA). Grundlagt i 1862, har det værdsat sine lutherske og svenske arv gennem sin historie. Kollegiet ledes af fem kerneværdier: ekspertise, samfund, retfærdighed, service og tro.

Gustavus Adolphus College er et kirkerelateret, liberal liberal arts college, der er solidt forankret i sin svenske og lutherske arv.

Kollegiet tilbyder studerende med stor ambition og lover en liberal arts uddannelse af anerkendt ekspertise leveret af fakulteter, der legemliggør de højeste standarder for undervisning og stipendium. Gustavus pensum er designet til at bringe eleverne til at mestre et bestemt studieområde inden for en generel ramme, der er både tværfaglig og international i perspektiv.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • West College Avenue,800, 56082, Saint Peter

Spørgsmål