Keystone logo
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Introduktion

Velkommen til HAMK

Vi er et team på cirka 9.000 mennesker, der former fremtiden for bioøkonomi, sundhed, uddannelse, forretning, design og teknologi. Vores tilstedeværelse spænder over syv campusser, online og internationalt. Vi leverer exceptionelle værktøjer og miljøer til vores studerende, medarbejdere og partnere, så de kan arbejde og samarbejde sammen for at udføre nyttige handlinger.

HAMK ligger i det sydlige Finland. Vores lange historie, der går tilbage til 1840, har gjort os i stand til at blive et konkurrencedygtigt, moderne universitet med internationalt anerkendt undervisningskvalitet.

Et internationalt universitet

Vi byder velkommen til studerende fra hele verden. Vi har over 850 internationale studerende fra over 70 lande for at berige HAMK internationale miljø. Vi tilbyder et globalt miljø, hvor studerende møder forskellige kulturelle perspektiver og får internationale kontakter, som værdsættes af arbejdsgivere verden over.

Studier med HAMK

Vi er begejstrede for at tilbyde dig 14 uddannelser inden for ingeniør, business, IT, design, landbrug og skovbrug. Med en bred vifte af specialiseringer til rådighed, har du magten til at forme din fremtid og få mest muligt ud af dine unikke styrker og forhåbninger.

Hos HAMK tror vi på en dynamisk tilgang til uddannelse. Vores studier blander problemfrit teori, praksis og forbindelser fra den virkelige verden, hvilket sikrer, at du ikke kun får viden, men også udvikler praktiske færdigheder og en dyb forståelse af din branches arbejdsliv. Når du er færdiguddannet, vil du ikke bare være udstyret med en grad, men med de færdigheder, indsigter og værdifulde kontakter, der vil drive dig mod en succesfuld karriere.

I løbet af dine studier får du mulighed for at gennemføre projekter for rigtige virksomheder, så du kan omsætte dine færdigheder til handling, ligesom du ville gøre i et professionelt miljø. Disse praktiske, praktisk orienterede studier, som de anvendte universiteter er kendt for, gavner både dig og de brancher, du vil være en del af.

Vi er stolte af at have 4 forskningsenheder, der arbejder tæt sammen med vores internationale studerende om en række fængslende projekter og opgaver. Dette samarbejde åbner døre til uendelige muligheder og beriger din læringsoplevelse.

Så gør dig klar til at tage på en spændende rejse hos HAMK ! Vi er dedikerede til at styrke dig hvert skridt på vejen!

HAMK kvalitetssystem

Finske videregående uddannelsesinstitutioners kvalitetssystemer revideres systematisk af det finske uddannelsesevalueringscenter. Baseret på auditteamets evaluering var HAMK den første videregående uddannelsesinstitution nogensinde i Finland, der modtog niveauet "fremragende" for evalueringsområdet uddannelse.

Sørg for at følge os på Snapchat samt Instagram, Facebook og TikToK

Instagram: HAMK_UAS, #hamkstoriesinternational

Facebook: Häme University of Applied Sciences

TikTok: hamk_uas

Placeringer

 • Hämeenlinna

  Visamäentie 35, 13101, Hämeenlinna

  • Riihimäki

   Kaartokatu 2, 11100, Riihimäki

   • Valkeakoski

    Tietotie 1, 37630, Valkeakoski

    • Forssa

     Wahreninkatu 11, 30100, Forssa

     • Mustiala

      Mustialantie 105, 31310 Mustiala, Finland, 31310, Mustiala

      • Evo

       Saarelantie 1, 16970, Evo

       Spørgsmål