Keystone logo
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Introduktion

Velkommen til HAMK

Häme University of Applied Sciences (HAMK) er en international, aktiv og moderne institution beliggende i det sydlige Finland. Vores lange historie, der går tilbage til 1840, har gjort os i stand til at blive et konkurrencedygtigt, moderne universitet med internationalt anerkendt undervisningskvalitet. HAMK har syv campusser beliggende i og omkring den maleriske søsideby Hämeenlinna i det sydlige Finland, som har gode transportforbindelser til resten af landet. Alle vores campusser er udstyret med den nyeste teknologi for at sikre, at vores studerende når deres fulde potentiale og nyder deres tid på HAMK . Vi tilbyder 9 bachelor- og to kandidatuddannelser på engelsk, med fokus på at styrke omfattende færdigheder til beskæftigelsesegnethed, innovation og iværksætteri. Du kan forme din uddannelse, så den passer til dine fremtidige ambitioner med tværfaglige fag.

Et internationalt universitet

Vi byder velkommen til studerende fra hele verden. Vi har over 600 internationale studerende fra over 60 lande for at berige HAMK internationale miljø. Vi tilbyder et globalt miljø, hvor studerende møder forskellige kulturelle perspektiver og får internationale kontakter, som værdsættes af arbejdsgivere verden over.

Studier med HAMK

HAMK udbyder 11 uddannelser inden for ingeniør, business, IT, design, landbrug og skovbrug. Med en bred vifte af muligheder for at specialisere sig inden for deres valgte områder, kan eleverne virkelig få mest muligt ud af deres egne styrker og fremtidige ambitioner. Alle studier på HAMK kombinerer teori, praksis og arbejdslivsforbindelser. Ved afslutningen af deres studier har dimittender opnået ikke bare viden, men færdigheder og forståelse for arbejdslivet i deres branche og fået nogle vigtige kontakter til fremtidig beskæftigelse. I løbet af studiet gennemfører de studerende projekter for virksomheder og får øvet deres færdigheder, som de ville gøre, når de er ansat. Disse praktisk orienterede studier, som de anvendte universiteter er kendt for, er til gavn for de studerende og industrierne. HAMK har desuden 4 forskningsenheder, som har et tæt samarbejde med vores internationale studerende i forskellige projekter og opgaver.

HAMK kvalitetssystem

Finske videregående uddannelsesinstitutioners kvalitetssystemer revideres systematisk af det finske uddannelsesevalueringscenter. Baseret på auditteamets evaluering var HAMK den første videregående uddannelsesinstitution nogensinde i Finland, der modtog niveauet "fremragende" for evalueringsområdet uddannelse.

Sørg for at følge os på Snapchat samt Instagram, Facebook og TikToK

Instagram: HAMK_UAS, #hamkstoriesinternational

Facebook: Häme University of Applied Sciences

TikTok: hamk_uas

34613_hamk_uas.jpg

Placeringer

Placeringer
 • Hämeenlinna

  Visamäentie 35, 13101, Hämeenlinna

  • Riihimäki

   Kaartokatu 2, 11100, Riihimäki

   • Valkeakoski

    Tietotie 1, 37630, Valkeakoski

    • Forssa

     Wahreninkatu 11, 30100, Forssa

     • Mustiala

      Mustialantie 105, 31310 Mustiala, Finland, 31310, Mustiala

      • Evo

       Saarelantie 1, 16970, Evo

       Spørgsmål