Keystone logo
Hamm-Lippstadt University of Applied Sciences

Hamm-Lippstadt University of Applied Sciences

Hamm-Lippstadt University of Applied Sciences

Introduktion

Arbejdspraksisorienteret og i små grupper tilbyder Hamm-Lippstadt University of Applied Sciences kvalitetsstudier med en klar orientering mod nuværende og fremtidige markedskrav. Det unge team af professorer er praktisk oplevet. Med en tværfaglig opsætning fokuserer undervisningen på både fremme af individuelle styrker og formidling af sociale kompetencer, såsom teamwork.

Et nyt universitet i Hamm og Lippstadt med masser af designpotentiale. Moderne campusliv, markeds- og praksisorienterede studiekurser, åbenhed, tolerance, holdånd og høje krav fra starten. De nybyggede og barrierefrie campusser i Hamm og Lippstadt giver ideelle betingelser for fremtidens orienterede uddannelse af ingeniører. Et samlet areal på 32.250 kvadratmeter giver laboratorier med topmoderne udstyr, såsom scanningselektronmikroskop, industriel CT-scanner, 3D-projektionsflader, indlejrede systemer eller kranespor samt rigelig plads til elevarbejde, kommunikation, undervisning og forskning.

Tæt på fremtiden

Arbejder på en praksisorienteret måde og i små grupper tilbyder vi et studieprogram på et meget højt akademisk niveau med en klar orientering mod nuværende og fremtidige markedskrav. Holdet af professorer er praktisk oplevet og ung. Med en tværfaglig opsætning fokuserer undervisningen på både fremme af individuelle styrker og formidling af sociale kompetencer som teamwork. Helt fra begyndelsen tilskrives projektorienteret arbejde stor betydning. Sidst men ikke mindst er kreativitet og kommunikation vigtige faktorer, der er nødvendige for at forberede ingeniører til fremtiden.

Vi deler fælles mål

Vi er nysgerrige om vores studerende, ser frem til interessante møder og opretholder en intens partnerskabsbaseret udveksling med branchen. Vores magre organisation tilbyder hurtige og ukomplicerede tjenester på alle områder. Sportsaktiviteter og støtte til unge familier åbner mange muligheder. E-bibliotek, digital auditorium og central viden ledelse gør universitetet tilgængeligt overalt i verden. Uanset om det er bachelor, mester eller professionel, der gennemgår efteruddannelse: Vi uddanner unge, kreative og højt kvalificerede ingeniører, der har gode karrieremuligheder på grund af deres markedsorienterede kompetencer.

Vores højere matematik er ingen kedelig teori

Naturvidenskab er grundlaget for ingeniørkursus. Vores læseplaner er baseret på viden om matematik, fysik, kemi og biologi erhvervet i skolen og placeres i nye sammenhænge. Formler forvandles til applikationer. Ansøgninger omdannes til forskningsprojekter. Forskningsprojekter bliver til produkter.

Uovervindelig hvad angår praktisk relevans

Hvorvidt praktisk semester i form af praktikophold, projekter eller afhandlinger, involvering af virksomheder i undervisningsaktiviteter er af stor betydning for os. Dette er især tydeligt i to studieprogrammer, som vi tilbyder som praktik- og træningsintegrerede studieforløb.

Lære for livet

Virksomheder forventer, at deres medarbejdere har specialkundskaber såvel som maksimale personlige kompetencer og kompetencer som teamorientering, projektledelse og sprogfærdigheder. Disse færdigheder fremmes under hele studietiden ved Hamm-Lippstadt University of Applied Sciences. Desuden lægger vi stor vægt på interkulturelle kompetencer. Det er vigtigt at udvide sin horisont og forberede det internationale arbejdsmarked på et tidligt stadium. For at lette beslutningen til fordel for en praktik eller studiebesøg i udlandet, har vi reserveret et helt semester til det. Fordelene er helt oplagte: fuld anerkendelse af præstationer og ingen tid tabt i studierne. Det Internationale Kontor hjælper eleverne med alle organisatoriske problemer, så administrative og sproglige hindringer samt omkostninger holdes lave.

Placeringer

  • Lippstadt

    Marker Allee 76–78, 59063, Lippstadt

Spørgsmål