Keystone logo
Hasanuddin University Bachelor i skovbrug
Hasanuddin University

Bachelor i skovbrug

Makassar, Indonesien

Request duration

Engelsk, Indonesisk

Request pace

Request application deadline

Jul 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Skovbrugsfakultetet har en afdeling og et studieprogram, nemlig Skovbrugets studieprogram. Curriculum of the Forestry Study Program, som i øjeblikket finder anvendelse, er, at Curriculum of 2008 samtidig legaliseres af University Senate med de andre studieprogrammer i år 2010. Men siden 2013 var læseplanen, der henviser til den indonesiske nationale kvalifikationsramme, blevet ændret og legaliseret af fakultetets senat i 2015. Læreplanændringen blev implementeret for at imødekomme beskæftigelsesmulighederne, globale krav og udvikling, teknologiudvikling, især inden for skovbrug.

Skovbrugsprogrammet har tilvejebragt den grundlæggende ekspertise inden for skovbrugsvidenskaben baseret på læseplanen fra 2008 og den nye læseplan fra 2015. Læreplanen vedrører psykomotoriske færdigheder gennem praksis af de grundlæggende fag relateret til de generelle og skovøkologiske principper, identifikation af træ typer eller praksis af ekspertiseemner, såsom aktiviteter relateret til skovdyrkning, planlægning, høst, bæredygtig skovdrift, politikker inden for skovbrugsområdet, løsning af skovbrugs sociale problemer og praksis med skovproduktforarbejdning og -udnyttelse . Derudover giver studiet de studerende mulighed for at udvikle sig selv og anvende deres viden inden for feltpraksis eller lærling i skovinstitutioner eller virksomheder, der specificerer inden for skovbrugsområdet.

Skovbrugsafdelingen ved Hasanuddin University har syv laboratorier, der underviser i skov-, bachelor- og postgraduate programmer. Laboratorierne fungerer som centrum for efterforskning, forskning og samfundstjeneste for særlige interesser, laboratoriepraksis relateret til emnerne inden for skovbrugsvidenskaben. Hvert laboratorium er ansvarligt for en eller flere feltinteresser. Undervisningsskoven fungerer som det bærende element, som fakultetet besidder som det naturlige laboratorium, der også har funktionerne uddannelse, forskning og samfundstjeneste.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Bachelor i naturressourcer i bæredygtig skovdrift
    • Evo, Finland
  • Uddannelse i skovteknik
    • Pontevedra, Spanien
  • Bachelor i skov og landskab
    • Alnarp, Sverige