Keystone logo
Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Introduktion

Velkommen til World of Media

Hvordan bliver bøger udskrevet? Hvordan er information arkiveret og dokumenteret? Hvad betyder "kommunikation"? Hvordan oprettes virtuelle verdener? Hvad sker der bag kulisserne i tv-studios? Hvad er vigtigt i design af emballage og hvordan virker reklame egentlig? Studerende på Hochschule der Medien er bekymret for disse og mange andre spørgsmål.

111634_ScreenShot2019-03-07at4.24.13PM.png

Siden den 1. september 2001 har Hochschule der Medien samlet den kombinerede know-how fra det tidligere universitet for trykkeri og medier, en uddannelsesinstitution med over 100 års tradition og universitetet for bibliotekarier og information, hvis historie går tilbage til 1942. Med 16 bacheloruddannelser og 6 kandidatuddannelser dækker en deltid MBA og et ph.d.-program Hochschule der Medien et bredt spektrum af mediekompetence: fra trykte medier til elektroniske medier, fra massemedier og medieteknologi til medieproduktion, fra mediedesign til at gøre medier tilgængelige.

111633_ScreenShot2019-03-07at4.24.25PM.png

Hos Hochschule der Medien lærer eleverne i moderne foredragsteatre samt i workshops og studier, på trykkerier eller bag kameraet. Spændende praktiske projekter i universitetets laboratorier eller i samarbejde med partnervirksomheder supplerer teoretisk viden og videnskabelige arbejdsmetoder. Oprindeligt havde universitetet to campusser. Siden 2014 består universitetet af en central campus i Stuttgart Vaihingen med en ny fakultetbygning, der symboliserer "en medieverden".

Placeringer

  • Stuttgart

    Hochschule der Medien Nobelstrasse 10 , 70569, Stuttgart

Spørgsmål