Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Hennepin Technical College

Hennepin Technical College

Hennepin Technical College

Introduktion

Velkommen til Hennepin Technical College (HTC). Du har valgt en af Minnesotas mest overkommelige akademiske institutioner, der ændrer ansættelse for arbejdsstyrken og økonomien. Studerende har adgang til fremragende akademiske programmer, der forbereder dem på efterspurgte og højt-betalende beskæftigelsesmuligheder. Ud over almen uddannelse og Minnesota Transfer Curriculum (MnTC) tilbyder HTC grader i over 45 programmer såsom produktion og teknik, praktisk sygepleje, tandlæge og retshåndhævelse.

Vores tekniske uddannelsesprogrammer skaber langvarige karrierer. Der tilbydes undervisning både dag og aften på campus Brooklyn Park og Eden Prairie ud over vores virtuelle uddannelsesprogrammer. Kvaliteten af uddannelsen hos HTC beriges af dets fakultet, der er eksperter på deres områder. HTC servicerer en voksende forskelligartet studerende i et omsorgsfuldt miljø. HTC er et sted, hvor personale og fakultet kender dit navn, taler til dig i gangen og mest af alt er det vigtigt for dig og din succes.

Vi har oprettet dynamiske partnerskaber med skoledistrikter, lovgivere og inden for den private industri. Disse partnerskaber hjælper kollegiet med muligheder for post-sekundær uddannelse (PSEO), tilmelding, studerendes vedholdenhed, færdiggørelse og jobplacering. HTC opretholder fortsatte forhold til vores alumner. Vores alumner forbliver aktive på kollegiet ved at drage fordel af vores karrierecenter og livslange læringsmuligheder. Deltag i os og lad os antænde din karriere.

Hennepin Technical College - antændende mulighed gennem avanceret teknologi, lederskab og forskellige samfund.

Placeringer

  • Brooklyn Park

    Brooklyn Boulevard,9000, 55445, Brooklyn Park

    Spørgsmål