Keystone logo
Hinds Community College

Hinds Community College

Hinds Community College

Introduktion

Hinds Community College , et offentligt omfattende community college, har til opgave at tilbyde uddannelse af høj kvalitet gennem relevante og forskellige programmer og ressourcer til personer med forskellige interesser og evner ved at:

Tilvejebringelse af akademiske collegeoverførselsprogrammer, der fører til en associeret grad og opfylder de første to år af en bachelorgrad.

Tilvejebringelse af karriere / tekniske programmer, der reagerer på industriens og samfundets behov og fører til professionelle legitimationsoplysninger, et certifikat og / eller en medarbejder i anvendt videnskab grader.

Tilvejebringelse af efteruddannelsesprogrammer for voksne i samfundet, der forbedrer kulturel berigelse og fremmer livslang læring.

Tilbyde skræddersyet træning eller korte kurser, seminarer og workshops til forretnings-, regerings-, sociale og borgerlige enheder, der resulterer i organisatorisk forbedring, fremmer økonomisk vækst og imødekommer uddannelses- og servicebehov.

Tilvejebringelse af dobbelt kredit, dobbelt tilmelding og grundlæggende uddannelseskurser og programmer, der dyrker akademisk succes, der fører til gymnasialækvivalens eller adgang til universitetsniveau kurser.

Hinds Community College vil være det foretrukne valg til kvalitetsuddannelse i de samfund, vi tjener. Vi vil tilbyde kvalitet, tilgængelig, overkommelig uddannelse til alle studerende i vores distrikt og være en førende uddannelsespartner for erhvervslivet. Vi vil støtte vores samfund gennem en række public service-aktiviteter, kulturelle begivenheder og rekreative muligheder.

Placeringer

Placeringer
  • Hinds Boulevard,608, 39154, Raymond

Programmer

Institutionen tilbyder også:

Spørgsmål