Keystone logo
Hunan University of Science and Technology

Hunan University of Science and Technology

Hunan University of Science and Technology

Introduktion

Hunan University of Science & Technology (HNUST), der er opbygget af staten Administration of Science, Technology and Industry for National Defense og People's Government of Hunan-provinsen, er et omfattende og nøgle provinsielt universitet med multidiscipliner og særpræg. Det er hædret som en "Udestående College" af undervisningsevalueringen fra Undervisningsministeriet; Et kollegium blandt "Excellent Engineer Training Program" af Undervisningsministeriet. Desuden er det blandt de første "Top 50 Universiteter for Innovation og Entrepreneurship" og en af ​​"Top 50 Universiteter for kandidater beskæftigelse".

HNUST, der udvikler sig fra Northern Hunan Construction College grundlagt i 1949, blev etableret i november 2003 ved at fusionere to separate universiteter: Xiangtan Polytechnic University og Xiangtan Normal University. Det er blevet akkrediteret af ministeriet for uddannelse og folks regering i Hunan-provinsen. Beliggende i Xiangtan dækker HNUST et areal på 3.107 mu (207,2 ha) med et areal på 974.300 m². Som et kompleks af 19 skoler, en graduate school, et uafhængigt college, et college for voksenuddannelse og et internationalt uddannelseskollege, tilbyder HNUST 90 bachelorprogrammer i elleve genrer af discipliner-filosofi, økonomi, lov, uddannelse, historie, videnskab, teknik , Landbrug, ledelse, litteratur og kunst, 188 kandidatprogrammer og 24 ph.d.-programmer. HNUST har en undervisning fakultet på omkring 1.700 ud af over 3.500 medarbejdere, hvoraf 355 er fuld professorer og 800 er ph.d.-indehavere. HNUST nyder nu en landsdækkende tilmelding af over 35.000 fuldtidsstuderende sammen med et voksende samfund af internationale studerende.

Campus Life

HNUST lægger vægt på international faglig udveksling og samarbejde. Hidtil har universitetet samarbejdet med over 40 universiteter, herunder USA, Storbritannien, Australien, Japan og over 10 universiteter i Taiwan. Internationale studerende indskrevet er fra 16 forskellige lande. I løbet af de seneste tre år har HNUST rekrutteret de avancerede udenlandske eksperter til 6 patches og vedligeholdt over 10 udenlandske lærere konstant

Placeringer

geopoint
  • Taoyuan Road, Xiangtan, Hunan Province, , Changsha

Spørgsmål