Keystone logo
Hohai University

Hohai University

Hohai University

Introduktion

Blandt de nationale Hohai University et af de første til at etablere kurser i økonomi og ledelse, da Business School of Hohai University blev oprettet i 1983. I de sidste tre årtier har vores skole brugt mission statement ”forfølger global viden og blive forretningseliter ”. Skolen har sammen med fakultetet og de studerende viet til vækst og innovation ved at vedtage en udviklingsmodel, der inkorporerer uddannelse, forskning, rådgivning og træning. Inden for dette har god innovation sammen med studerende og lærere, der arbejder sammen, skabt en skole med speciale i økonomi, industri og forretning, ledelsesvidenskab og projektledelse. Skolen har en bred vifte af gradindstillinger på doktorgrad, kandidatuddannelse (inklusive MBA og Master of Engineering) og bachelor-niveau.

For at tilpasse sig det kinesiske samfund og dets økonomiske tendenser har skolen anvendt den internationale standardstandard ved oprettelse af discipliner og organisationer. Det har holdt op med talentuddannelse og videnskabelig forskning og har styrket anvendelsen af kurser og studerendes virkelighedskompetencer. Derfor er skolen rangeret blandt de bedste skoler i landet med hensyn til skoleledelse og omfattende styrke.

”Samfundsorienterede og ekspanderende kontakter” er et vigtigt princip i skolen. På grund af dette har skolen udviklet samarbejde og udvekslingsrelationer med Verdensbanken og mange akademiske organisationer og virksomheder i USA, Japan, Australien, Europa, Hongkong og Taiwan. Desuden har skolen haft langvarigt samarbejde med hundredvis af virksomheder på fastlandet.

Historien skrider frem, samfundet udvikler sig. Når vi ser tilbage, er vores hjerter fulde af stolthed. Ser vi fremad, har vi stadig en dybtgående opgave at udføre og en lang vej at gå. Det menneskelige samfund er trådt ind i det 21. århundrede, hvor muligheder og udfordringer eksisterer samtidigt. Med vores iver efter at gøre fremskridt sammen med samfundets pleje og støtte, er vi overbevist om, at Business School of Hohai University helt sikkert vil tage et fast skridt mod en bedre fremtid.

Placeringer

  • Nanjing

    Xi Kang Lu,1, , Nanjing

    Spørgsmål