Keystone logo
Holy Cross College

Holy Cross College

Holy Cross College

Introduktion

College of the Holy Cross blev grundlagt i 1843 af Society of Jesus (Jesuits) i Worcester, Massachusetts. Holy Cross er en meget selektiv, fire-årig, bachelor, liberal arts institution og er rangeret blandt landets førende fire-årige colleges for liberal arts.

Som et liberalt kunsthøjskole forfølger Holy Cross ekspertise inden for undervisning, læring og forskning. Alle, der deler dets liv, udfordres til at være åbne for nye ideer, være tålmodige med tvetydighed og usikkerhed, at kombinere en lidenskab for sandhed med respekt for andres synspunkter. Informeret af tilstedeværelsen af forskellige fortolkninger af den menneskelige oplevelse, søger Holy Cross at opbygge et samfund præget af frihed, gensidig respekt og høflighed. Fordi søgen efter mening og værdi er kernen i det intellektuelle liv, er kritisk undersøgelse af grundlæggende religiøse og filosofiske spørgsmål integreret i liberal kunstundervisning. Dialog om disse spørgsmål blandt mennesker fra forskellige akademiske discipliner og religiøse traditioner kræver, at alle anerkender og respekterer forskelle. Dialog kræver også, at vi forbliver åbne for den følelse af helheden, der opfordrer os til at overskride os selv og udfordrer os til at søge det, der kan udgøre vores fælles menneskelighed.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • Indiana 933,54515, 46556, Notre Dame

Spørgsmål