Keystone logo
HSE University

HSE University

HSE University

Introduktion

Modern HSE blev grundlagt i 1992 af førende russiske økonomer og regeringsreformatorer for at fremme økonomisk og social forandring i Rusland ved at uddanne en ny generation af økonomer og inspirere til nye ideer i den offentlige og private sektor. I de seneste årtier er universitetet hurtigt vokset fra en økonomiskole til et velkendt forskningsuniversitet, der nu har mere end 47.500 studerende og 7.600 fakultetsmedlemmer på campusser i fire af Ruslands vigtigste byer. Universitetet kan prale af nogle af landets fineste akademiske afdelinger og forskningscentre inden for økonomi, ledelse, sociologi, offentlig politik og datalogi. HSE er hjemsted for de mest banebrydende programmer og fakulteter i Rusland, som omfatter landets første Urban Studies-afdeling. I 2014 åbnede universitetet i partnerskab med Ruslands førende internetvirksomhed Yandex Det Datalogi Fakultet for at uddanne fremtidige generationer af computerprogrammører og ingeniører.

International Siden starten har HSE været et internationalt drevet universitet. Det har nu partnerskaber med mere end 130 universiteter og forskningsorganisationer i form af udvekslinger, dobbeltuddannelser og sommerskoler. Universitets fakultet og forskningsaktiviteter er blevet mere og mere internationale og dets studerende repræsenterer nu mere end 60 forskellige lande.

Diverse HSE University tilbyder det største antal engelsklærede kandidatuddannelser i Rusland. Disse programmer spænder fra offentlig politik til erhvervsliv til områdeundersøgelser og alle forbereder eleverne til at blive ledere inden for deres valgte områder. For at tiltrække de bedste studerende tildeles kvalitetsbaserede stipendier og stipendier.

Vores fakultet, forskere og studerende repræsenterer over 50 lande og er dedikeret til at opretholde de højeste akademiske standarder. Vores nyligt vedtagne strukturreformer støtter HSE 'indsats for internationalisering og vores banebrydende forskning, forskere og studerende.

Campus funktioner

HSE University adskiller sig fra sin internationalt orienterede, forskningsdrevne tilgang til videregående uddannelser. Baseret i det pulserende centrum af Moskva, med campusser i Skt.Petersborg, Nizhny Novgorod og Perm, HSE fremragende akademikere på alle niveauer og omfatter 40+ engelsklærede kandidat- og 8 engelsk-taughht bacheloruddannelser.

Nu et dynamisk universitet med fire campusser, er HSE førende inden for at kombinere russiske uddannelsestraditioner med den bedste internationale undervisnings- og forskningspraksis. HSE tilbyder fremragende uddannelsesprogrammer fra gymnasiet til postgraduate studier med topafdelinger og forskningscentre inden for en række internationale områder.

  Ranglister

  Konsekvent rangeret som et af Ruslands top tre universiteter.

  Placeringer

  • Moscow

   HSE University HSE Education & Training Advisory Centre Email: [email protected] Phone: +7 495 531 0059 WhatsApp: +7 916 3118521 Room 623, 11 Pokrovsky blvd., building D, Moscow Hours: 9:30-18:00, Monday-Friday, 109028, Moscow

  • Saint Petersburg

   Kantemirovskaya Ulitsa,3A building 1, 194100, Saint Petersburg

   Spørgsmål