Keystone logo
Humak University of Applied Sciences

Humak University of Applied Sciences

Humak University of Applied Sciences

Introduktion

Humak i nøddeskal

Humak er et nationalt universitet for anvendt videnskab, der opererer næsten overalt i Finland. Humak har 2.400 studerende og omkring 160 eksperter i forskellige stillinger. På godt 25 år er 5.400 eksperter inden for deres områder uddannet fra Humak. Kernen i vores strategi er at styrke ekspertisen på vores områder gennem uddannelse, FUI-aktiviteter og tjenester. Vores kontorer er placeret i Helsinki Metropolitan Area (Helsinki, Kauniainen og Nurmijärvi), Jyväskylä, Kuopio, Tampere og Turku. Takket være vores omfattende onlineuddannelse tilbyder vi gradsførende træning i praksis i hele Finland og internationalt.

Vi er den største underviser og RDI-organisation inden for vores ekspertiseområder i Finland. Vores styrker er ungdomsarbejde og kommunalitet; Organisationsarbejde, arbejdssamfund og integration; Tolkning og sproglig tilgængelighed og kulturel ledelse og formidling .

Humak ejes af Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy. Vi har 2.400 studerende og omkring 160 professionelle, der arbejder med os.

Brooke Cagle / Unsplash

Sponsored by Google Chromebooks

Humak er et samfund, der deler sin viden

Kernen i Humaks strategi er at opbygge kompetence. Det betyder at styrke de kompetencer, hvormed vi kan skabe social gennemslagskraft.

Humaks mission har ikke ændret sig i årtier. De fokusområder, der lå til grund for vores stiftelse, udgør stadig kernen i vores virksomhed. Deres anvendelighed på nye driftsmiljøer har også udvidet vores omfang. Vi er nu med til at skabe helt nye driftsmiljøer.

Fokus på nye industrier og nye miljøer har styrket og udvidet vores ekspertise og gjort vores markedsområde bredere. Vi er ikke længere afhængige af traditionelle industrier.

Vi vil gerne producere knowhow sammen med andre. Vi ønsker at alliere os med partnere, der har samme interesse i at udvikle ekspertise. Vi vil gerne involveres i forskellige faglige fællesskaber ved at bringe den såkaldte the missing piece, der skal til for at løse forskellige samfundsmæssige udfordringer.

Strategi 2030 – Humak i en verden i forandring

Vi lever i en tid, hvor nye erhverv dukker op, og måder at udføre arbejde på bliver mere netværksbaserede og entreprenante. Vi forudser ændringer i arbejdslivet ved aktivt at søge svar på samfundets behov.

Mennesker er i centrum for denne forandring. Vi styrker inklusion under hensyntagen til ligestilling og digitale borgerrettigheder. Internationalisering, forståelse af forskellige kulturer og evnen til at løse globale problemer er centrale for Humaks nutid og fremtid.

Humak giver sine elever en uddannelse, hvor de udvikler sig til konstruktivt kritiske fagfolk. Som arbejdsplads tilbyder vi vores medarbejdere et unikt og meningsfuldt job med udviklingsmuligheder. For vores partnere er vi en pålidelig partner til udvikling af kompetencer og industrier.

Humaks mission

Humaks mission er at bygge en mere human verden, der imødekommer den enkeltes og lokalsamfunds behov sammen med studerende, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Vi uddanner fagfolk med modet til at forsvare mennesker, menneskeheden og borgerrettigheder. Den ekspertise, vi producerer, øger fællesskabet, tilgængeligheden og velvære, hvilket muliggør en bæredygtig livsstil for nuværende og fremtidige generationer.

Vores værdier

  • Bæredygtig fornyelse og modig innovation
  • Succes sammen med vores studerende og samarbejdspartnere
  • Vi opmuntrer og inspirerer

Placeringer

  • Helsinki

    Ilkantie,4, 00400, Helsinki

Spørgsmål