Keystone logo
Husson University

Husson University

Husson University

Introduktion

Hos Husson University handler det om dig. Du vil ikke gå tabt i en skare. Du vil lære af professorer, der bekymrer sig om dig. Du vil lære praktisk, tjene en grad og færdigheder, som vil forberede dig til en givende, vellykket karriere. Bedste af alt, Hussons ry for en førsteklasses uddannelse og overkommelige priser betyder, at du vil foretage en smart investering. Husson University ... vores mission er din succes.

Siden 1898 har Husson uddannet Maines ledere. Oprindeligt forberedte de studerende på handel, undervisning og telegrafi, blev Husson myndig i 1953, da staten vedtog lovgivning, der tillod Husson at give Bachelor of Science -grader. Husson købte en mælkegård i tresserne, ryddede op og byggede en smuk campus. I 1981 etablerede kollegiet Husson College/Eastern Maine Medical Center Baccalaureate School of Nursing. I dag tilbyder Husson adskillige bachelorgrader og mange innovative avancerede uddannelser og et mangfoldigt udvalg af centrale videnskabelige og humanistiske kurser. Den 11. oktober 2008 blev Husson et universitet, men det bevarer fortsat sit lille college-præg.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Husson Area

    Husson Area, USA

Spørgsmål