Keystone logo
HZ University of Applied Sciences

HZ University of Applied Sciences

HZ University of Applied Sciences

Introduktion

HZ University of Applied Sciences er beliggende i det sydvestlige Holland. Med en befolkning på omkring 4.800 nationale og internationale studerende er vi et lille universitet med en personlig tilgang. HZ tilbyder uddannelser af høj kvalitet. Siden 2011 - altså i de sidste elleve år - har HZ været i top tre hollandske multidisciplinære universiteter for anvendt videnskab.

Som anvendt videnskabsuniversitet fokuserer vi på praksisbaseret uddannelse og forskningsmuligheder. Vores tætte samarbejde med erhvervslivet, forskellige forskningscentre og vores globale netværk af partneruniversiteter er af afgørende betydning.

Om os

HZ har omkring 4.800 studerende fordelt på fire studieår og omkring 25 bacheloruddannelser, hvoraf otte undervises på engelsk. Omkring 500 studerende kommer fra lande uden for Holland, så vi har en fantastisk blanding af hollandske og internationale studerende. Nem matematik vil fortælle dig, at med sådanne tal bliver klasserne små.

Hvor studerende betyder noget

Lærere og personale lægger stor vægt på individuel coaching. Din studiecoach hjælper dig med at vælge kurser og udforske dine karrieremuligheder. Spørg enhver international studerende, og de vil fortælle dig, at undervisere og vejledere er let tilgængelige for at hjælpe dig, når det er nødvendigt. HZ har også faciliteter og individuelle tjenester for studerende med handicap eller kronisk sygdom.

Vores faglige ekspertise

Som et universitet for anvendt videnskab har vi positioneret os som eksperter inden for vand, energi og vitalitet. Vores programmer er helt i tråd med disse spydspidser.

På toppen

Hvert år afholder 'Keuzegids Hoger Onderwijs' (Guide to Higher Education) en undersøgelse af videregående uddannelser i Holland. Siden 2011 har guiden rangeret HZ i top 3 multidisciplinære hollandske universiteter for anvendt videnskab. Kvaliteten og tilgængeligheden af vores undervisere og de små elevgrupper er blandt HZ's aktiver. Men også klasseværelserne, arbejdsrummene og computerfaciliteterne blev vurderet som fremragende.

Kvalitet og akkreditering

HZ i top 3

Holland er konsekvent blandt de bedste uddannelsessystemer i verden. Hvert år afholder 'Keuzegids Hoger Onderwijs' (Guide til videregående uddannelse) en undersøgelse af de videregående uddannelser i Holland. HZ har siden 2011 rangeret blandt de tre mest tværfaglige universiteter for anvendt videnskab.

Akkreditering

HZ er et statsfinansieret University of Applied Sciences (HBO). For at opnå statslig finansiering i Holland skal institutter løbende opfylde en række kvalitetskrav. Kvaliteten af afdelingerne og programmerne evalueres regelmæssigt af anerkendte VBI'er (Visiting Assessment Organisations) fra Ministeriet for Uddannelse, Kultur og Videnskab.

Bacheloruddannelserne, herunder de engelsksprogede uddannelser, der undervises på HZ, er akkrediteret af NVAO (Netherlands-Flemish Accreditation Organisation) baseret på internationale aftaler.

Mission statement

Vi er et videninstitut med en verdensomspændende orientering med en specifik orientering inden for holdbarhed & vand, sikkerhed, innovation og virksomhedsvidenområder.

De forskellige målgrupper kan mestre deres valgte kompetencer via skræddersyet uddannelse, til en livslang karriere i et multikulturelt og multiformt samfund. Vi ønsker at være samarbejdspartner for virksomheder, institutter og myndigheder for at varetage alle deres behov for viden og innovation. Vi har derfor fokus på en række spydspidser, som gør os attraktive for et marked, der rækker langt ud over de regionale og endda landegrænserne. Disse spydspidser er holdbarhed og vand, sikkerhed og innovation og virksomhed. Dette understreges også igen af, at der findes undervisere på disse specifikke områder.

Hver person tæller

En mission er også konstant indlejret i et sæt 'værdier', der giver retning til tanker og handlinger. Vores kerneværdier er kvalitet, personlig udvikling, gensidig respekt og professionel orientering. Forskellige HZ-steder og dokumenter understreger også den krævede opmærksomhed for etniske spørgsmål og fortolkningsproblemer, både generelt og i professionelle situationer. Vi ønsker at være et samfund, hvor hver person tæller, og hvor hver person ses som et individ, hvor samarbejde er højt på prioriteringslisten, og hvor der er gensidig respekt for udviklingsmulighederne for alle involverede.

Ranglister

Universiteter for anvendte videnskaber i Holland er generelt ikke inkluderet i verdensomspændende universitetsrangeringer. Derfor har hollandske organisationer skabt deres egne standarder til rangordning af disse typer institutioner.

National Elevundersøgelse

Nationale Studenten Enquete (NSE), kendt som National Student Survey på engelsk, er en årlig undersøgelse, der udsendes til studerende, der følger en videregående uddannelse. Studychoice123 Foundation (på hollandsk Studiekeuze123), et initiativ fra højere uddannelsesorganisationer, er ansvarlig for NSE og samarbejder med undervisningsministeriet. Studychoice123 beder alle videregående uddannelsesinstitutioner om at deltage i Den Nationale Studenterundersøgelse hvert år. Spørgsmål vedrørende professorernes kvalitet, studiet, de erhvervede færdigheder og uddannelse, test og vurdering og anden relevant information. Resultaterne af NSE er kun tilgængelige på hollandsk.

Keuzegids rangliste

Keuzegids er den eneste uafhængige guide, der udgives årligt af Centrum Hoger Onderwijs Informatie (Higher Education Information Center). En af de fem offentliggjorte rapporter, 'HBO fuldtidsstudier' (HBO Voltijd), vurderer kritisk og sammenligner kvaliteten af uddannelser på højere professionelle universiteter i Holland.

Resultaterne tager højde for både studerendes og universiteternes perspektiver. Rangordninger er generelt baseret på data om programmets succesrater, ekspertudtalelser fra akkreditering af programmer og studerendes meninger taget fra resultaterne af NSE.

HZ på ranglisten

Siden 2011 har HZ konstant været blandt de tre bedste hollandske universiteter for anvendt videnskab, med flere programmer på nummer 1 og i top 3.

Placeringer

 • Vlissingen

  Edisonweg 4, 4382 NW, Vlissingen

  • Middelburg

   Het Groene Woud 1-3, 4331 NB, Middelburg

   • Velp

    Larensteinselaan, 26-A, 6882 CT, Velp

    Spørgsmål