Keystone logo
Ibmec

Ibmec

Ibmec

Introduktion

Internationale anliggender

Den internationale anliggender Office of Ibmec / Rio administrerer kvartalsvise, halvårlige og årlige programmer for studerende, der ønsker at studere på Ibmec / Rio og letter studere i udlandet for vores egne elever. Den Ibmec International Affairs Office dækker omkring halvtreds aftaler med partner handelshøjskoler og universiteter i mere end ti lande.

Om Ibmec

Med mere end 45 års erfaring, Ibmec er en af ​​Brasiliens førende business skoler. Vores bachelor-kurser har tjent de højeste karakterer af den brasilianske Undervisningsministeriet. Vores mission er at udvikle studerende som hovedpersoner i en verden uden grænser. Ibmec har over 50 forskellige partnerskaber med ikke-brasilianske Institutter, der modtager og sender omkring 300 studerende om året på vores udvekslingsprogrammer.

Vores portefølje består af bachelor-, kandidat-, master og Extension kurser. Kvaliteten af ​​vores undervisning når hele landet gennem Ibmec Online og serverer partnerorganisationer i Brasilien og i udlandet, gennem Ibmec In Company. Vi adskiller sig fra andre institutioner, som vi præsenterer et pædagogisk metode med DNA kraftigt støttet af erhvervslivet, et fakultet bestående af mestre og læger med markedet erfaring, samt aftaler med flere førende institutioner, der tilbyder international erfaring til studerende.

Om Brasilien

Brasilien er hjemsted for en af ​​verdens mest forskelligartede kultur resulterer i rigdom af varianter gennem musik, mad og litteratur. På grund af sin brede territorial udstrækning, Brasilien har klimaer for enhver smag. Den gennemsnitlige årlige temperatur er 35 ° C i nord og 20 ° C i den sydlige del af landet. Når du besøger os blive forbløffet over den varme brasilianske folk. Nyd vores smukke strande og landskaber, i modsætning til det livlige natteliv.

Enheder

Vi opererer i tre store brasilianske byer - Brasília, Belo Horizonte og Rio de Janeiro - hver med sine egne enheder. Vi tilbyder graduate kurser i enheder af DeVry Group Brasilien, ligger i større byer i det nordøstlige region: Fortaleza, João Pessoa, Recife, Salvador og São Luís. Desuden er vores undervisning excellence breder sig i hele landet med online kurser. Vi har en stærk international tilstedeværelse siden vi etableret partnerskaber med de bedste institutioner i verden - en liste, der udvider hvert år.

Kontakt

Hvis dit hjem universitet ikke har en udvekslingsaftale indgået med Ibmec, og du ønsker at komme her for at studere, så kontakt os.

Placeringer

geopoint
  • Av. Armando Lombardi, 940 – CEP: 22640-000 - Barra da Tijuca - Rio de Janeiro - RJ, 22640-000, Rio de Janeiro

  • Avenida Pres. Wilson, 118, Centro Rio De Janeiro - RJ , CEP: 20030-020, 20030-020, Rio de Janeiro

Spørgsmål