Keystone logo
ICBS Business College

ICBS Business College

ICBS Business College

Introduktion

ICBS 40 års succesfuld operation og akademisk konsistens

ICBS Business College blev grundlagt i 1977 i Thessaloniki af et team af forskere for at imødekomme behovet for Business Education. Udvidelsen af ​​aktioner i andre byer fulgte. Fra det allerførste øjeblik var hans filosofi baseret på:

 • Uddannelse i henhold til de mest effektive europæiske og internationale standarder.
 • Studieprogrammer skræddersyet til markedets behov og fremtidige udviklinger i det globaliserede miljø.
 • Akademisk personale, der kombinerer akademisk infrastruktur med praktisk erfaring.
 • Antropocentrisk tilgang til udvikling af umiddelbarhed, forhold i et frugtbart undervisningsklima for at lette læring.
 • Beskæftigelse i erhvervslivet, så der skabes innovative og nye ideer og frem for alt udvikler sig til en effektiv forretningsindsats.

I samarbejde med etablerede britiske statsuniversiteter (Ulster, Kingston, Winchester) og akkrediteringer fra International Academic Recognition Organisations (AMBA, QAA, NARIC, PRME) har ICBS tilbudt og tilbudt bachelor- og postgraduate programmer

 • Forretningsadministration
 • Marketing
 • Finansiel ledelse og regnskab
 • Økonomi

Bidrager væsentligt til oprettelsen af ​​tusindvis af højtuddannede kandidater, der succesfuldt driver virksomheder og organisationer, både inden for privat og offentlig sektor.

ICBS Business College , der opererer og tilbyder sine programmer i Thessaloniki og Athen, fortsætter med at støtte og styre studerende og kandidater såvel som det bredere erhvervsliv til at nå deres mål.

76045_1.jpg

ICBS Thessaloniki Campus

Kun 10 kilometer fra Thessaloniki centrum ligger Galene campus i Oreokastro, som eksemplificerer 14.000 kvadratmeter privatejede faciliteter, der er specielt designet til at understøtte lærer- og elevindsats i stræben efter excellence.ICBS Galene Campus omfatter: Klasser udstyret med audiovisuelle medier og interaktive projektorer, Conference Hall siddepladser 240 personer, Computer laboratorier, Bibliotek og læsesal, Administrationsbureauer, Skolestuer, Konferencelokaler, Sekretærkontorer, Alumni kontor, Sportsplads

ICBS Athens City

ICBS Athens International College er placeret i den græske managementforening (EEDE) bygning, der ligger i Kato Patisia, Athen-regionen. Komplekset rummer et konferencecenter med plads til 390 personer, undervisningslokaler, seminarrum, biblioteker og laboratorier gør det til et ideelt miljø, som fremmer læring i en akademisk ramme.For mere information om skolen: www.icbs.grFor mere information om University of Winchester: www.winchester.ac.uk

Bor i Thessaloniki

Thessaloniki er den næststørste by i Grækenland, med over 1 million indbyggere i hovedstadsområdet og hovedstaden i Makedonien.Byen Thessaloniki blev grundlagt i 315 f.Kr. af Cassander of Macedon. En vigtig storby ved den romerske periode, Thessaloniki var den næststørste og rigeste by i det byzantinske imperium. Det blev erobret af osmannerne i 1430 og passeret fra det osmanniske rige til Grækenland den 8. november 1912.Thessaloniki er Grækenlands næststørste økonomiske, industrielle, kommercielle og politiske center; Det er et vigtigt transportcenter for Grækenland og Sydeuropa, især gennem Thessaloniki Havn. Byen er kendt for sine festivaler, arrangementer og livlige kulturliv generelt og betragtes som Grækenlands kulturelle hovedstad.Arrangementer som Thessaloniki International Trade Fair og Thessaloniki International Film Festival afholdes årligt. Thessaloniki var den europæiske ungdoms kapital i 2014. Thessaloniki er hjemsted for adskillige bemærkelsesværdige byzantinske monumenter, herunder de paleochristiske og byzantinske monumenter i Thessaloniki, en UNESCO-verdensarvssted, samt flere romerske, osmanniske og sardiske jødiske strukturer. Byens hoveduniversitet, Aristoteles Universitet, er den største i Grækenland og på Balkan.Thessaloniki er et populært turistmål i Grækenland. I 2013 indgik National Geographic Magazine Thessaloniki i sine største turistmål over hele verden, mens Financial Times FDI-magasinet (Foreign Direct Investments) i 2014 erklærede Thessaloniki som den bedste mellemstore europæiske fremtidsstad for menneskelig kapital og livsstil. Blandt gadefotografer er Thessaloniki-centrum også betragtes som den mest populære destination for gadefotografering i Grækenland.

Bor i Athen

Athen er hovedstaden og største by i Grækenland. Athen dominerer Attika-regionen og er en af ​​verdens ældste byer med sin registrerede historie, der spænder over 3.400 år, og dens tidligste menneskelige tilstedeværelse begynder et sted mellem det 11. og 7. årtusinde fvt. Klassisk Athen var en stærk bystat, der opstod i forbindelse med den sejlende udvikling af havnen i Piræus, som havde været en særskilt by forud for sin 5. århundrede fødselsdag med Athen. Et center for kunst, læring og filosofi, Platons akademi og Aristoteles Lyceums hjem, er bredt omtalt som den vestlige civilisations vugge og demokratiets fødested. I moderne tid er Athen en stor kosmopolitisk storby og central til det økonomiske, finansielle, industrielle, maritime, politiske og kulturelle liv i Grækenland. Athen er hjemsted for to UNESCOs verdensarvssteder, Akropolis i Athen og det middelalderlige Daphni-kloster. Athen er også hjemsted for flere museer og kulturelle institutioner, såsom det nationale arkæologiske museum, der byder på verdens største samling af antikke græske antikviteter, Akropolis Museum, Museum for Cycladisk Kunst, Benaki Museum og Byzantinske og Kristne Museum.Grækenland er et af de billigste lande i Europa for udlændinge, både for turister og internationale studerende. I gennemsnit vil du have brug for omkring 450-700 EUR / måned for alle udgifter, herunder indkvartering, hvilket er rimeligt i forhold til andre europæiske destinationer (Spanien, Tyskland eller Italien), hvor de gennemsnitlige månedlige leveomkostninger er mellem 800 og 1.000 EUR.

Placeringer

 • Athens

  200, IONIAS AVE & IAKOVATON STR, , Athens

  • Athens

   3, Rethimnou Str., 10682, Athens

   • Thessaloniki

    Thessaloniki 108, Oreokastro 570 13, , Thessaloniki

    Programmer

    Spørgsmål