Keystone logo
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Introduktion

Vælg liberal kunst. I Japan.

International College of Liberal Arts (iCLA) er et fireårigt, amerikansk liberal arts college, hvor det primære undervisningssprog er engelsk. De studerende kan vælge mellem en bred vifte af kurser som en del af et innovativt pensum, der fører til en bachelorgrad i International Liberal Arts. Kun 90 minutter vest for Tokyo kombinerer iCLA et multikulturelt læringsmiljø med et smukt, traditionelt japansk miljø i skyggen af Fuji-bjerget. iCLA giver de studerende en unik mulighed for at fordybe sig i selve essensen af japansk kultur, samtidig med at de får en moderne og globalt relevant uddannelse på vores topmoderne faciliteter.

Alle iCLA bachelorstuderende deler en liberal arts college curriculum erfaring i at studere mod vores innovative Bachelor of International Liberal Arts grad. iCLA læseplanen er udformet med henblik på at fremme kritisk, kreativ, uafhængig og global tænkning. iCLA eleverne lærer at tilegne sig og analysere viden for at skabe deres egne svar på ældgamle spørgsmål.

Vores campus med boliger giver en tværkulturel livserfaring og sikrer, at temaerne internationalisering og globalisering er gennemgående i hele livet på iCLAog ikke kun i klasseværelset. Små interaktive klasser er kernen i vores pædagogiske tilgang. Et lavt forhold mellem undervisere og studerende fremmer tætte forbindelser mellem undervisere og studerende og forbedrer kommunikationen og samarbejdet mellem de studerende indbyrdes.

Det første års fælles erfaring omfatter fokus på grundkurser og omnibuskurser, som er en god måde for de studerende at finde ud af, hvad der er interessant for dem og træffe en velinformeret beslutning om deres hovedfag.

På andet år ser de studerende nærmere på deres hovedfag, mens de deltager i en række kurser og workshops om erfaringsbaseret læring. De traditionelle hovedfag i Global Business and Economics og statskundskab beriges ved at integrere kurser i datalogi, psykologi og sociologi, som giver dybde og bredde. Kurser i kunst, musik, sprogkunst og scenekunst indgår i et symbiotisk forhold i hovedfagene Japan Studies og Interdisciplinary Arts. Humanioras unikke karakter fremhæves af filosofien om "design dit eget hovedfag", hvor de studerende kan vælge en bred vifte af kurser fra forskellige discipliner og udforme deres eget hovedfag.

På tredje år har de studerende en god fornemmelse af deres specialiseringsområde og kan gå i dybden med deres hovedområde. Studerende kan tage et studieophold i udlandet (valgfrit for internationale studerende) på en af over 60 partnerskoler fordelt på 30 lande.

I det sidste år er det afsluttende seminar og Graduation Research Project (GRP) i fokus for studierne. GRP giver de studerende mulighed for at vise deres skrivefærdigheder, kritiske tænkning og problemløsningsevner, som de har lært i løbet af deres studietid. Eleverne udvikler selvstændig tænkning ved at diskutere og dele deres forskning med deres gruppe af jævnaldrende og bliver klar til at tage stilling til de næste skridt efter college.

Indlæggelser

Hvordan man ansøger

Det er nemt at ansøge til iCLA via vores online ansøgningssystem. Der er forskellige procedurer afhængigt af din optagelseskategori som følger:

Internationale studerende kan ansøge online.Japanske studerende, der har studeret under en udenlandsk læseplan i mindst to år mellem klasse 7-12, og opfylder vores engelsksprogede krav om TOEFL iBT 76 (eller tilsvarende accepteret færdighedstest) kan også ansøge gennem vores internationale online ansøgningssystem, efter det samme retningslinjer som for internationale ansøgere.Japanske studerende, der ikke har studeret under en udenlandsk læseplan eller ikke opfylder vores engelske sprogkrav, se venligst detaljerne i vores ansøgningsproces for indenlandske studerende på vores hjemmeside.

Ansøgningsprocedure:

 1. Tjek, at du opfylder vores adgangskrav og er berettiget til at ansøge
 2. Udfyld online ansøgningsskemaet og upload de nødvendige dokumenter
 3. Betal ansøgningsgebyret på 7.000 ¥
 4. Ansøgningsdokumentscreening og interview
 5. Meddelelse om resultater

Screeningsmetode: Ansøgninger vurderes baseret på en omfattende gennemgang af alle dokumenter, herunder essayet (Formålserklæring) og et interview. Ansøgere vil blive kontaktet individuelt via e-mail vedrørende optagelser og stipendieresultater.

Placeringer

Placeringer
 • Kofu

  2-7-17 Sakaori

  • facebook
  • instagram
  • twitter
  • youtube

Spørgsmål