Keystone logo
Imperia Institute of Technology

Imperia Institute of Technology

Imperia Institute of Technology

Introduktion

puan2

Chief Executive / Principals Velkomstmeddelelse

Velkommen til Imperia Institute of Technology og tillykke med at gøre det rigtige valg til at deltage i os. IMPERIA skiller sig ud som en specialinstitution, der konstant er efterspurgt af konstruktionen

Malaysia, et af de få i verden, kører fremad for at blive en industrialiseret nation. Utvivlsomt er de byggede miljø- og ejendomsudviklingsindustrier afgørende som drivkræfterne til at bidrage til realiseringen af ​​dette aspiration. Det, vores land har brug for, er en arbejdsstyrke, der er velforberedt i det moderne byggeri og ejendomsmiljø og kandidater, der er godt erfarne og udsat for at bidrage effektivt.

IMPERIA er forpligtet til at opretholde vores stilling som den foretrukne institution med et befordrende miljø for personlig vækst og udvikling af karriere-færdige kandidater. Kurserne i dag har gennemgået omfattende udforskninger for at bestemme, at det er relevant for industriens behov. Eksponeringen modtaget fra partneruniversiteter og inviterede højttalere samt Studie Tour ombord-programmet vil omdanne eleverne til globale studerende, der er kompetente til at være på niveau med internationale modparter.

Bortset fra disse er vi stolte af de bestræbelser, vi har på plads for at forberede jer til at være en karriere-klar kandidat fra starten. Det Arbejdsbaserede Lære, som du har hørt om, ARIEL (Academic, Reinforced, Industry, Exposure and Learning), VALUE (Value Added Life Nyttig og Uddannelse) og SCOPE (Short Course for Professional Enhancement) implementeres også hos IMPERIA. Udvalg blev dannet og bemyndiget til at oprette og organisere engagerende sessioner, der ville forme og udvikle byggemiljø fagfolk hos IMPERIA. Deres aktiviteter vil fokusere på at give eksponering til den virkelige arbejdsmarked og udvikle dine evner til at opfylde deres forventninger.

På IMPERIA skal eleverne gennemgå et afbalanceret liv og er ikke kun begrænset til aktiviteter inden for klasseværelset. Ekstra eller co-curricular aktiviteter supplerer de læseplaner aktiviteter college erfaring. Studerendes repræsentative udvalg (SRC) leverede andre udendørsaktiviteter til studerende. SRC fremmer co-curricular muligheder og tilskynder elevernes deltagelse i alle aspekter af campuslivet. De faglige og ekstracurriculære aktiviteter fungerer sammen for at give de studerende en samlet oplevelse. Det er vigtigt, at der findes en sund balance i en studerendes uddannelsesmæssige liv. Vi søger også at indgyde samfundsansvar gennem disse aktiviteter og tilskynde til gavnlig og målrettet samfundstjeneste.

Derfor må jeg igen sige tillykke med at gøre det rigtige valg og velkommen til Imperia Institute of Technology .

Fru ROZILAH TALIB

(MSc Construction Contract Management (UTM)
BSc (Hons) Mængdeundersøgelse (UTM)
(Registreret Graduate QS (MP03738) BQSM Graduate Member (G11239) af The Royal Institution of Surveyors Malaysia,
(RISM)

HOVEDKØRSEL / PRINCIP

Placeringer

geopoint
  • Menara Summit, Usj 1, 47600 Subang Jaya, , Putrajaya

Spørgsmål