Keystone logo
Inha University

Inha University

Inha University

Introduktion

Etableret i 1954 med hjælp fra koreanske indvandrere på Hawaii har Inha University produceret højt talentfulde kandidater, der har bidraget til udviklingen og moderniseringen af Korea i det sidste halve århundrede. Inha University fortsætter sin uddannelses- og forskningsindsats, et universitets to vigtigste ansvarsområder. Ser vi på fremtiden, koncentrerer Inha nu alle sine bestræbelser på at blive et universitet i verdensklasse, mens hun fortsætter med at bidrage til udviklingen af lokalsamfundet.

Tværfaglige studier er blevet en ny trend i disse dage. I denne æra med hurtige og revolutionære ændringer står universiteter over for mange udfordringer og muligheder. Inha er forpligtet til at imødekomme disse udfordringer og er dedikeret til at fremme kreativiteten og innovationen hos morgendagens ledere. Inha vil fortsat opretholde ledelsens gennemsigtighed, fremme forskning og levere ekspertise inden for uddannelse.

Grundidealer og uddannelsesmæssige mål

Idéer af Inha:

Udvikling af karakter, søgen efter sandheden og service til samfundet

Grundlagt i 1954 for at opfylde det kæreste ønske om at styrke og bringe velstand til nationen, står Inha University for ideerne om at opbygge studerendes karakterer, søge efter sandheden og tjene samfundet for at legemliggøre universitetets grundlæggende principper om kreativitet, flid, og service.

”Sandhed” skolens motto indikerer, at vi som forskningsuniversitet bestræber os på at bidrage til at forbedre nationen såvel som hele det menneskelige samfund, gå i gang med store satsninger i verden og opnå akademiske præstationer i vores søgen efter sandhed gennem kontinuerlig uddannelse og uddannelse. På baggrund af ovenstående idealer stræber vi efter at nå følgende mål for at opbygge karakter hos vores studerende, fremme sunde ideer og opnå vores uddannelsesmæssige mål om at dyrke talentfulde individer, der vil bidrage til udviklingen af nationen og det menneskelige samfund ved at studere dybtgående teorier og anvende dem i virkeligheden.

At pleje talentfulde individer, der bidrager til forbedring af menneskeheden baseret på etisk adfærd og kritisk dømmekraft.

Vi stræber efter at dyrke disse kvalificerede ledere ved at tilbyde et forskelligt generelt uddannelsesprogram for at udstyre vores studerende med viden, moral og uddybning af tværfaglig videnskabelig viden og teknologi.

At fremme talentfulde individer, der besidder kreativitet og evnen til at tage udfordringen op med indsigt i globale tendenser, mens de forfølger praktisk viden og sandhed.

Vi bestræber os på at udvikle et praktisk videnskabsfelt for at have en fremtrædende stilling akademisk og internationalt.

At pleje talentfulde individer, der besidder færdighederne til at lede nationen og forfølge velstand for sit folk.

Da vi er beliggende i Incheon Megalopolis, der er placeret på den geografiske akse i Nordøstasien, har vi potentialet til at føre vores nationers fremtid og påtage os rollen som nøglekilden til videregående uddannelse i området.

For at realisere skolens uddannelsesidealer nævnt ovenfor har alle gymnasier sat akademiske mål og retninger. Afdelinger og hovedfag inden for hvert kollegium har også sat deres egne uddannelsesmål i forbindelse med deres colleges mål for at strukturere, systemisere og opfylde skolens uddannelsesmæssige idealer, mål og mål i den virkelige verden.

Inha University indpoder og fremmer et drev for at nå sit potentiale, kreativitet, livslang læring og en følelse af socialt ansvar hos sine kandidater.

Placeringer

Placeringer
  • 100 Inha-ro, Michuhol-gu, 22212, Incheon

Spørgsmål