Keystone logo
Inscape Education Group

Inscape Education Group

Inscape Education Group

Introduktion

Inscape tror på at tilbyde værdi drevet produkter for at sikre den mangfoldige vækst i den kreative sektor og industrien som helhed. Vi har en etableret institutionel kultur, der er unik for Inscape og de studerende. Vores kultur er bygget på et værdisystem, der tilskynder kvalitet, autenticitet og relationer. Vi stræber efter at dette er reflekterende i alle områder af vores institution.

Som en organisation, fremmer vi involvering og adgang til videregående uddannelse. For hver tyve studerende, der tilmelder med os, er vi i stand til at tilbyde hel eller delvis stipendier for at hjælpe fortjener kandidater, der ellers ikke ville have mulighed for at gå i gang med deres valgte karriere.

Vi vedtager en unik elev centreret undervisning og læring tilgang for livslang læring. Vores foredragsholder elev-forholdet er lavt for at sikre individuel opmærksomhed ud over de umiddelbare faglige behov hos vores studerende. Vi forstår dynamikken i en lille klasse kultur og maksimere produktionen af ​​den studerende inden for dette miljø. Studerende er dog forventes at tage ansvar for egen læring og stræber efter at sidste ende blive uafhængige lærende.

Vi indpode en undervisning tilgang, der er baseret på de principper for Work-integreret læring (WIL). Kandidater, der forlader os er overbeviste om at komme ind i erhvervslivet. Vi vedtager en fremgangsmåde for virksomhederne i vores pensum og klasseværelser til at forberede kandidater til både de forventede muligheder og udfordringer i arbejdslivet.

Fortsat læring

Adgang til videre læring er højt på vores prioriteringsliste, og vi er stolte over, at mere end to tredjedele af vores elever, der kommer ind i vores Højere Certifikat programmer går på at blive accepteret i kvalifikationer på enten Inscape eller andre akkrediterede og registrerede videregående uddannelsesinstitutioner.

Akkrediteringer

Inscape er registreret hos Institut for højere uddannelse og erhvervsuddannelse (DHET) som en privat videregående uddannelsesinstitution. Vores Bachelor of Design Degree, Diplomer og højere Certifikater er akkrediteret af Rådet for Højere Uddannelse (CHE), og registreret af de sydafrikanske Qualifications Authority (SAQA) på nationale referenceramme for kvalifikationer (NQF).

Placeringer

Placeringer
  • Cape Town Campus 408 The Armoury, Buchanan Square, 160 Sir Lowry Road, Woodstock, , Cape Town

  • Durban Campus 106 Montpelier Road (access via 8th avenue off Florida Road) Morningside, , Durban

  • Midrand Campus 353 Alexandra Road Halfway Gardens, , Midrand

  • Pretoria Campus 193 Corobay Avenue Waterkloof Glen, , Pretoria

Spørgsmål