Keystone logo
Institut Paul Bocuse

Institut Paul Bocuse

Institut Paul Bocuse

Introduktion

INTERNATIONAL ANERKENDELSE

Institut Paul Bocuse er medlem af den internationale elite, når det gælder undervisning inden for Hospitality Management og Culinary Arts.

Inspireret af sine to visionære medstiftere og deres ekstraordinære karriere - Paul Bocuse, den internationale stjerne i kulinariske kunst og århundredskokken med 3 Michelin-stjerner i 50 år, og Gérard Pélisson, medstifter af Accor-gruppen, epitomet af ledelsesmæssig og iværksættermæssig succes - Institut har en enestående prestige i Frankrig og rundt om i verden.

Vores mål: at videregive deres lidenskab og deres innovative og moderne vision til dig, en som vores fakultet har formået at tilpasse sig forandringer i hvordan vores branche fungerer, for at træne hver eneste af jer for at møde udfordringerne i morgen.

LÆRENS ART

  • 140 højt kvalificerede og tværfaglige permanente professorer og fagfolk vil videregive dig til deres internationale ledelseserfaring inden for alle områder af hotel- og restaurantbranchen. 40 af dem har en ph.d. eller anden doktorgrad.
  • Vores kulinariske uddannelse er baseret på at dele erfaringer og færdigheder hos mere end 20 ekspert, professionelle, permanente kokke, herunder et hold af Meilleurs Ouvriers de France.
  • Mere end 150 eksperter fra hele verden er isen på kagen af ​​vores fantastiske undervisningsteam. Du kan høste fordelene ved deres utrolige oplevelser for at afsløre din helt egen stil.

TAGE KONTROL AF DIN LIV

Vi er internationalt berømte for at sætte mennesker lige i centrum for vores tilgang til uddannelse. Vi stræber efter at genkende og bringe talent gennem en unik tilgang, der hjælper hver enkelt udmærker sig og afslører ethvert aspekt af hans eller hendes personlighed.

Med os kan du tilpasse din læring ved at vælge muligheder, der vil finpudse dine færdigheder i henhold til dine kvalifikationer og dine ambitioner, både professionelle og personlige.

EMBRACE FREMTIDEN

Vores programmer, fra bachelorgrader til doktorgrader, er baseret på internationale akademiske modeller, hvilket giver dig universitet og faglig anerkendelse rundt om i verden.

Institut Paul Bocuse er den eneste europæiske træningsgruppe med speciale i hospitalsbranchen, der har et forskningscenter på sin campus.

En kilde til innovation, der lyder frem i fremtiden, gør denne forskning konstant indholdet af vores programmer og sørger for, at vi står i forkant med uddannelsen.

Lige kernen i vores uddannelsessystem har vores metoder og praksis altid været dynamiske og kreative, herunder:

  • Inter-university case studies
  • SPOCS
  • Alvorlige spil
  • Lære gennem spil
  • Vendt klasseværelser
  • Business inkubatorer

Vi opfordrer til at lære gennem erfaring og tilbyde dig nogle meget specifikke evner til at kunne åbne dit sind kombineret med et højt niveau af praktisk ekspertise.

Teori veksler med praktisk læring: Du vil deltage i en række samarbejdsprojekter i samarbejde med vores partnerfirmaer. Denne tilgang til læring hjælper dig med at konsolidere det, du ved, giver det mening, udvikler din iværksætterånd, dit lederskab og din evne til at udtrykke dig offentligt.

Studerende ved Institut Paul Bocuse deltager i større begivenheder som SIRHA, for at komme med nye koncepter, som inspirerer hele erhvervet.

SKAB NYE MULIGHEDER FOR DIN FREMTID

Vi er det første college dedikeret til gæstfrihed og kulinariske kunst med et udviklingscenter. Det består af eksperter fra hospitalsbranchen og medarbejdere, der hjælper med at sammensætte de forskellige faser af din karriereplan.

I løbet af din induktionsuge afslutter du en færdighedsvurdering og en personlighedstest for at etablere din personlige og faglige profil, så du kan bestemme, hvordan du vil udvikle for at hjælpe din fremtidige integration på arbejdspladsen.

INSTRUKTION I TRIN MED EN VIGTIG ÆNDRING AF VERDEN

Din evne til at tænke på fremtiden, for at være proaktiv i en verden, som hele tiden skifter, vil hjælpe dig med at udvide de tekniske og ledelsesmæssige færdigheder, du optager under din uddannelse.

Vi er her for at hjælpe dig gennem hele dit liv og sørge for at finde den rigtige vej til dig i eksisterende eller fremtidige områder af hotel- og restaurantbranchen.

Placeringer

Placeringer
  • Château du Vivier - 1A Chemin de Calabert - 69130 Ecully, , Écully

Spørgsmål