Keystone logo
Instituto Politécnico de Viseu

Instituto Politécnico de Viseu

Instituto Politécnico de Viseu

Introduktion

Oprettelsen af det polytekniske institut i Viseu den 26. december 1979 gennem den statslige lov om lov nr. 513-T / 7 er tydeligt indrammet af den bredere filosofi, der understøttede en vellykket implementering af polyteknisk videregående uddannelse i vores land. Udvidelsen af videregående uddannelser til hele territoriet i en logik til bekæmpelse af koncentrationen i de største kystbyer og innovationen muliggjort af en tættere kontakt mellem uddannelsesinstitutionerne og det omgivende samfund synes at have været to af de faktorer, som har skubbet frem skabelsen af polyteknisk videregående uddannelse i Portugal og især i regionen Viseu.

Fra alle generelle mål for Polytechnic Institute of Viseu bør vi understrege samarbejdet med det omgivende samfund på et gensidigt grundlag med det formål at fremme bevidsthed om regionale problemer og implementering af passende løsninger. Desuden er der andre mål, der skal overvejes: teknisk, humanistisk og personlig træning af sine studerende for at gøre dem i stand til at bidrage til udviklingen af det portugisiske samfund; udvikling af forskningsaktiviteter under hensyntagen til behovene i den omgivende kontekst og kulturel udveksling og samarbejde med en anden stat / private institutioner på nationalt og internationalt niveau.

I de sidste to årtier er Polytechnic Institute of Viseu vokset kontinuerligt, og det inkluderer nu 6 enheder: 5 højere skoler - School of Education, School of Technology, Agrarian School, School of Technology and Management (i byen Lamego), Sundhedsskolen; og velfærdsydelser. I øjeblikket har denne institution over 7000 studerende og 400 lærere.

Det tilbyder i øjeblikket højere uddannelse inden for mange områder, såsom læreruddannelse, medievidenskab, kulturstudier, social service, sport, multimedie, teknik (inden for mange områder), ledelse, marketing, turisme, landbrugsvidenskab og sygepleje.

Placeringer

 • Viseu

  Av. Cor. José Maria Vale de Andrade,s/n,Campus Politécnico, 3504-510, Viseu

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål