Keystone logo
Iowa Wesleyan College

Iowa Wesleyan College

Iowa Wesleyan College

Introduktion

Iowa Wesleyan University blev grundlagt i 1842 og er et fuldt akkrediteret, coeducational liberal arts universitet. IW har en rig historie med innovation inden for uddannelse; er en pioner inden for videnskab; og i spidsen for kvinders uddannelsesmuligheder. Iowa Wesleyan har været førende inden for serviceindlæring med studerende, der deltager 100% i praktikophold som en del af læseplanen. Kandidater inkluderer Dr. James Van Allen '35, en rumforsker, der opdagede Jordens strålingsbælter, der nu bærer hans navn; og Dr. Peggy Whitson '81, NASA-astronaut, der to gange har fungeret som stationskommandør for den internationale rumstation og har flere NASA-poster. I 1869 grundlagde syv kvindelige Iowa Wesleyan-studerende PEO Sisterhood på campus, der kan prale af internationalt medlemskab.

De akademiske programmer på Iowa Wesleyan inkluderer bachelor-, kandidat- og online-læring. Serviceindlæring er integreret i læseplanen, hvilket sikrer, at alle studerende forbinder klasselæring med service til andre.

Iowa Wesleyan ligger i Mount Pleasant, Iowa, og tilbyder en række kunst- og kulturmuligheder i det sydøstlige Iowa. Kunstudstillinger, koncerter, foredrag og skuespil finder sted hele året, og de fleste er åbne for offentligheden uden beregning. Southeast Iowa Symphony Orchestra er baseret på campus.

Placeringer

geopoint
  • North Main Street,601, 52641, Mount Pleasant

Spørgsmål