Keystone logo
IQS – Universitat Ramon Llull

IQS – Universitat Ramon Llull

IQS – Universitat Ramon Llull

Introduktion

Hvorfor studere på IQS

IQS er et universitetscenter i Society of Jesus, et stiftende medlem af Universitat Ramon Llull, med mere end hundrede års erfaring og en lang historie. Nationale og internationale akkrediteringer garanterer vores kontinuerlige arbejde og konsoliderer vores prestige.

 • Omfattende uddannelse
  Vores kald og vores forpligtelse er at uddanne folk etisk og omfattende i personlige, akademiske og faglige termer. Som følge heraf kombineres erhvervelsen af faglige færdigheder på IQSmed udviklingen af den studerendes menneskelige dimension.
 • Praktisk dimension af programmerne
  Programmerne er designet til at give en praktisk, tværfaglig uddannelse. IQS fakultet har anerkendt erhvervserfaring inden for industri og virksomhed, som giver dem mulighed for at give meget praktisk og opdateret vejledning om arbejdsmarkedet.
 • Forbindelser til virksomheder
  Alle studerende gennemfører obligatoriske praktikophold i private virksomheder, og de afsluttende projekter er rettet mod at udvikle praktiske anvendelsesarbejder såsom en forretningsplan.
 • Jobudveksling og erhvervsvejledningstjeneste
  Studerende har adgang til IQS JobExchange og til Professional Careers Guidance Service, hvor de får professionel vejledning og hjælp, især med deres første jobplacering.
 • Internationalt kald
  IQS studerende udvekslinger med udenlandske universiteter er et ideelt supplement til programstudierne ved at give en oplevelse, der beriger de studerende både akademisk og personligt.
 • Fuld engelsk program og sprogindlæring
  IQS giver mulighed for at tage nogle kandidatuddannelser og bacheloruddannelsen i Business Administration and Management helt på engelsk eller gradvist på spansk og engelsk samt mulighed for at lære tysk.
 • Personlig pleje og små grupper
  Studerende har personlige vejledere til at guide dem i akademiske, faglige og personlige forhold. Klasser består af små grupper i alle IQS bachelor- og kandidatuddannelser.
 • IQS Tilskud
  IQS har et omfattende program af stipendier og tilskud, som omfatter stipendier til ekspertise og familiehjælpstilskud.
 • Professionel specialisering med IQS kandidatuddannelser
  Rækken af IQS kandidatuddannelser giver eleverne mulighed for at udvikle deres erhverv inden for et bestemt fagområde med omfattende træning.
 • Forskning og kritisk tænkning
  Forskning er en vigtig aktivitet for at levere kvalitetsuddannelse, udvikle kritisk tænkning og bidrage til fremskridt inden for viden. Af denne grund tilskynder IQS til forskning i sine bachelor-, kandidat- og ph.d.-programmer.

IQS har to skoler: IQS School of Engineering, hvor der undervises i videnskabelige og tekniske studier, og IQS School of Management, hvor økonomi og erhvervsstudier undervises.

Internationale udvekslinger

IQS er fuldt engageret i ideen om internationalisering af videnskaben og mener, at stærkere internationale bånd fører til studier og forskning af højere kvalitet.

Udveksling af studerende med udenlandske universiteter er en ideel måde at supplere IQS studier med en oplevelse, der vil berige eleverne både akademisk og personligt. Udvekslinger foretages med anerkendte udenlandske universiteter, som IQS har etableret udvekslingsaftaler med. Specifikt har IQS udvekslingsaftaler med 96 universiteter: 44 i Europa, 31 i Nordamerika, 12 i Sydamerika, 3 i Mellemamerika, 5 i Asien og 1 i Afrika.

Gennem sit internationale relationskontor støtter og vejleder IQS de studerende, der ønsker at studere en del af deres programmer i udlandet. International Relations Office tilbyder også hjælp til alle internationale studerende, der ønsker at komme til IQS.

Takket være disse internationale udvekslinger vil IQS studerende eller forskere nyde følgende fordele:

 • Forbedre et sprog: Der er ingen bedre måde at lære et sprog på end at bo i et land, hvor det tales. Dette forbedrer deres faglige muligheder, da internationale virksomheder leder efter kandidater, der kan tale et andet sprog flydende.
 • Nye relationer: de får mulighed for at blive bekendt med mennesker, der har synspunkter og kulturer, der adskiller sig fra deres, som måske endda hjælper dem i deres professionelle liv.
 • Kompetenceudvikling: En oplevelse af at bo i udlandet i en vis periode hjælper folk med at blive mere ansvarlige og engagerede i andre ved at forstå kulturelle forskelle.
 • Beskæftigelse: De studerendes netværk af kontakter vil vokse mærkbart internationalt ved at studere i udlandet, hvilket vil bane deres vej mod andre virksomheder eller andre muligheder.

Et kald til undervisning og forskning

Hovedformålet med IQS School of Engineering er uddannelse og forskning inden for videnskab og teknologi. Programmerne er designet til at give praktisk og tværfaglig træning med særlig vægt på både grundvidenskab og eksperimentelt arbejde.

Forskning er en vigtig aktivitet for at levere uddannelse af høj kvalitet, udvikle kritisk tænkning og bidrage til fremskridt inden for viden. Derfor stimulerer og fremmer IQS forskning, der begynder med bachelor- og kandidatuddannelserne og slutter i ph.d. IQS School of

Tekniske faciliteter omfatter laboratorier, værksteder, pilot- og halvindustrielle anlæg. I undervisningsværkstederne og laboratorierne tildeles hver elev en station til deres individuelle brug.

Iværksætterånd

IQS School of Management er internationalt anerkendt for uddannelse af sine kandidater i Business Administration og Management.

Dens mission er den omfattende uddannelse af mennesker med de holdninger, viden og færdigheder, der gør det muligt for dem at skabe, lede og styre konkurrencedygtige organisationer, der vil skille sig ud på det industrielle og teknologiske område, og som er forpligtet til ekspertise og retfærdighed.

Erhvervserfaringen fra fakultetet for IQS School of Management er kendt såvel som dets forskningsprofil, som er meget krævende for løbende produktion af bidrag som offentliggørelse af referenceartikler, deltagelse i kongresser, kapitler til bøger og symposier, blandt andre.

Akkrediteringer

AACSB-akkrediteret

Placeringer

 • Barcelona

  IQS Via Augusta, 390,, 08017, Barcelona

  Spørgsmål