Keystone logo
ISB International School Of Business Dublin

ISB International School Of Business Dublin

ISB International School Of Business Dublin

Introduktion

International uddannelse er nu normen som verden bliver mere og mere en global landsby. Vi ved ISB brænder for at tilbyde vores internationale studerende en udfordrende, meningsfuld og relevant uddannelsesmæssig erfaring i Dublin. Som ISB er en tilstand anerkendt institution, du kan være sikker på fremragende akademiske standarder.

Vores programmer er designet til at give dig den viden, færdigheder og kompetencer, som vil øge din professionelle karriere. Vi søger at give sammenhæng og materialer, som vil hjælpe dig med at udvikle som et individ i et multikulturelt miljø.

Studerende fra U.S.A og Europa mødes hvert semester på ISB at dele denne oplevelse. Vores city center faciliteter vil sikre du er i hjertet af en travl og kosmopolitisk by. Vores erfarne og højt kvalificerede team af medarbejdere og undervisere er ivrige efter at sikre, at din tid i Irland vil være både givende og udfordrende.

ISB Dublin er en privat business school, der har specialiseret sig i semester i udlandet programmer for internationale studerende. Vi er akkrediteret af Kvalitet og kvalifikationer Irland (QQI - tidligere HETAC). Vi blev etableret i 2009 og har i øjeblikket omkring 135 elever per semester. Vi har en del tid fakultet på 17 undervisere. Vi arbejder tæt sammen med vores partner institutioner i Frankrig, Tyskland, SPANIEN, Rusland, Danmark, Østrig, Portugal og Letland.

Vi er også Dublin center for CEA (Kulturelle oplevelser i udlandet), en amerikansk undersøgelse i udlandet organisation baseret i Phoenix, Arizona. Vores amerikanske programmer er akkrediteret af University of New Haven, Connecticut. Vi er også medlem af EAIE (European Association of Institutes of Education), Businet (et netværk af internationale business schools) og forummet om Uddannelse (US baseret udlandsophold organisation).

Placeringer

  • Dublin

    International School of Business, Wicklow House, 84-88 South Great Georges Street, , Dublin

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål