
Bachelor in
Food Science Ishikawa Prefectural University

Stipendier
Introduktion
Emnet for madvidenskab er det daglige element af 'mad'. Fødevareindustrien tiltrækker i stigende grad opmærksomhed om fødevaresikkerhed og andre spørgsmål, så vores mål er at pleje individer, der kan være aktive i denne branche.
Til dette formål, ved hjælp af de nyeste teknologier som f.eks. Bioteknologi, sker der udvikling inden for fødevareforarbejdning, opbevaring og distributionsteknologi. Desuden får eleverne forståelse for fødevares sikkerhed og funktionalitet og deltager i læring og forskning i forbindelse med vedligeholdelse og fremme af sundhed gennem mad og på systemer, der leverer sikker og rigelig mad.
For at opnå viden og lære om teknologierne relateret til 'mad', som involverer forskellige aspekter såsom fremstilling, forarbejdning og distributionsteknologier og metoder fra det molekylære niveau samt ernærings- og hygiejneproblemer, er eleverne involveret i foredrag og eksperimenter, foruden uddannelse på produktionsanlæg og fødevarerelaterede virksomheder.