Keystone logo
ITM Paris

ITM Paris

ITM Paris

Introduktion

I mere end 30 år har ITM Paris været benchmark-makeupskolen for professionelle inden for biograf, audiovisuel, mode, underholdning, reklame og skønhed.

Undervisningen er tværfaglig. Det integrerer områder relateret til makeup som frisør, styling, hårstykker osv. Dette giver eleverne mulighed for at forstå de erhverv, som de skal samarbejde med, forstå begrænsningerne og kravene og overveje i deres eget arbejde.

Undervisning i engelsk, især makeup-branchens ordforråd, letter elevernes integration i multikulturelle hold under internationale filmproduktioner eller modeshows.

Seminarer med scriptlæsning og analyse giver de studerende mulighed for at udvikle deres evne til at foregribe og forberede sig på en optagelse.

Vores mål er at videregive vores dyrebare makeup-oplevelse. Dette er grunden til specialiserede makeupundervisning af højttalere, hvis hovedaktivitet er at praktisere en professionel makeup-kunstneres erhverv.

Mere end tredive professionelle højttalere griber ind hvert år. Sammen med teknikkerne hjælper de folk med at opdage og øve sig, de vidner om de kvaliteter, der er nødvendige for at udføre dette job godt.

Flere synspunkter og metoder garanterer erhvervelse af studerendes store tilpasningsevne til mangfoldigheden af produktionsteams. De er og er de seneste nyheder i erhvervet. ITM Paris holdet holder sig løbende opdateret med innovationer, især teknologiske, der påvirker den professionelle makeup-sektor og tilpasser sin undervisning i overensstemmelse hermed.

Placeringer

  • Paris

    9, rue des Arènes 75005 Paris, 75005, Paris

    Spørgsmål